Poradnik kelnera

Beata Jaracz, Halina Szpiłyk
5 /10
Ocena 5 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza
Poradnik kelnera
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie
5 /10
Ocena 5 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza

Opis

W książce zebrano wiadomości niezbędne do wykonywania zawodu kelnera. Książka jest adresowana do osób pracujących lub zamierzających pracować w tym zawodzie. Może być też pomocna uczniom odpowiednich szkół zawodowych.
Data wydania: 2011
ISBN: 978-83-62760-25-1, 9788362760251
Wydawnictwo: KaBe
Stron: 83

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Poradnik kelnera aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Opinie i dyskusje

@Babi
2019-11-18
5 /10
Przeczytane Posiadam 2015

książeczka nadaje się jedynie na szybką powtórkę przed egzaminem zawodowym, bardziej polecam podręcznik "Obsługa gości (konsumentów). Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych" od Wydawnictwa REA, na której ten poradnik się wzoruje

i szlak mnie zalewał, kiedy czytałam słowo "klient", jak już ktoś na serio i z pełną powagą bierze się za ten zawód w porządnych restauracjach, to odradzam takiego słownictwa

| link |

Cytaty z książki

O nie! Książka Poradnik kelnera. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat