Recenzje książki "Pozłacana dama"

Dodaj swoją recenzję

Czy miłość wszystko przetrwa?

28.07.2022

Czytaliście już książki Elizabeth Camden? Ja dopiero teraz miałam, bez dwóch zdań przyjemność zapoznania się z jej piórem, a że uwielbiam romanse historyczne, bez wahania dałam się porwać tej lekturze. Caroline Delacroix to profesjonalna sekretarka i osobista asystentka Pierwszej Damy Stanów Zjednoczonych. Jedynie najbliższe kobiecie osoby wiedzą... Recenzja książki Pozłacana dama

Pozłacana dama

13.07.2022

Caroline jest sekretarką pierwszej damy. Jej praca jest wymagająca, bo i taka jest Ida McKinley. Kobieta wymaga ciągłej opieki. Caroline jest na każde jej zawołanie, a dodatkowo zajmuje się organizowaniem przyjęć, spotkań i innych rzeczy dla prezydenta. Caroline nie lubi trzymać się sztywnych zasad, ale to się zmienia, kiedy szefem ochrony zostaje... Recenzja książki Pozłacana dama

Pozłacana Dama

22.05.2022

Jak wiele bylibyście w stanie poświęcić, żeby ocalić ukochaną osobę? Caroline Delacroix to z pewnością przykład silnej i zdeterminowanej postaci, a jednocześnie świadomej swojego wdzięku i siły. Bardzo polubiłam tą bohaterkę i uważam, że część serii opowiadająca właśnie o niej była minimalnie lepsza od poprzedniej. Dziewczyna jako sekreta... Recenzja książki Pozłacana dama

Świetna książka

13.05.2022

Uwielbiam powieści historyczne, a zwłaszcza takie, które zawierają w sobie wątek sensacyjny. Ta powieść podobnie jak pierwszy tom porwał mnie i zachwycił od pierwszych przeczytanych stron. Dynamiczna fabuła intrygowała mnie i była tak ciekawie poprowadzona, że nie mogłam oderwać się od książki. Caroline Delacroix ma nie lada trudne zadanie. By ur... Recenzja książki Pozłacana dama

@Izzi.79@Izzi.79 × 1

Honor, nadzieja i namiętność

4.05.2022

Lubicie czytać książki, bądź oglądać filmy dzięki którym przenosimy się do innej epoki? • Do książek takich należy „Pozłacana dama”, w której kryje się ogromna determinacja i wola walki o wolność, a także… miłość. W kontynuacji cyklu Nadzieja i honor przyglądamy się z bliska losom Caroline Delacroix, na której spoczął obowiązek rozwiązania s... Recenzja książki Pozłacana dama

Pozłacana dama jako klejnot serii

3.05.2022

„Bez względu na to, z czego zbudowane są dusze, nasze są zrobione z tego samego”. Emily Brontë Na przestrzeni lat, kiedy musiałam zacząć doceniać dobre romanse, te historyczne sprawiły, że zaczęłam częściej po nie sięgać. W literaturze światowej istnieje wielu pisarzy, którzy stworzyli, naprawdę wartościową serię romansu historyczne... Recenzja książki Pozłacana dama

Pozłacana Dama

30.04.2022

Proszę o dodanie w recenzji informacji: Książka z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Po raz pierwszy zapoznałam się z twórczością Elizabeth Camden. I naprawdę jestem pod wrażeniem. Chyba nigdy nie czytałam książki, która jest powieścią historyczną z odrobiną romansu w ciekawym czasie historycznym. Ameryka, początek lat XX wieku. Głowna ... Recenzja książki Pozłacana dama

Miłosny rebus

25.04.2022

Jest 1900 r., tuż przed wyborami prezydenckimi. Caroline Delacroix jest sekretarką pierwszej damy Stanów Zjednoczonych. Mimo tego, że złożyła wypowiedzenie i przyznała się do prawdy o swoim bracie bliźniaku, Luke'u, prezydent zdecydował o dalszym jej zatrudnieniu. Nic w tym dziwnego, bowiem po stracie dzieci, małżeństwo traktowało ją jak własną c... Recenzja książki Pozłacana dama

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl