Przepyszne warzywa. Nowe potrawy

Cornelia Adam
Przepyszne warzywa. Nowe potrawy
Lista autorów
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Kuchnia tania, ale wykwintna. Przedstawiamy świeże, lekkostrawne dania na zimę z dostępnych produktów. Tajemnica ich smaku tkwi w wyrafinowanym zestawieniu składników, z których powstają wyborne potrawy - kapusta z krewetkami, woreczki z kapusty w sosie z dyni albo ravioli szpinakowe w sosie buraczkowym ze śmietaną. Na stole pojawiają się nawet warzywa nieco zapomniane, na przykład słonecznik bulwiasty lub pasternak. W razie wątpliwości pomocą służy przewodnik po 26 gatunkach warzyw wraz z cennymi wskazówkami na temat ich przyrządzania i przechowywania.
Data wydania: 2002-10-10
ISBN: 978-83-7311-458-6, 9788373114586
Wydawnictwo: Diogenes
Stron: 208

Autor

Cornelia Adam Cornelia Adam Cornelia Adam jest niezależną dziennikarką kulinarną pracującą dla renomowanych czasopism. Jej przepisy inspirowane jej niezliczonymi podróżami są łatwe do wykonania i gwarantują sukces.

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Przepyszne warzywa. Nowe potrawy nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Przepyszne warzywa. Nowe potrawy. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat