Recenzje książki "Śnieżka musi umrzeć"

Dodaj swoją recenzję

Śnieżka czy może śpiąca królewna?

29.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na wstępie powiem, że nawet jak nie czytałeś/las poprzednich czesci, a kusi Cię opis oraz pozytywne opinie o tej książce, śmiało możesz łapać za tę część, gdyż autorka sprytnie i zwinnie przybliża nam w trakcie całej książki poprzednie wydarzenia, które miały miejsce wcześniej (np przeprowadzki, zależności między bohaterami czy też szybkie przybli... {} Recenzja książki Śnieżka musi umrzeć

Czy Śnieżka naprawdę musiała umrzeć ?

29.12.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„ Wystarczy jedna chwila … jeden niewłaściwy krok, spotkanie z niewłaściwymi ludźmi i nic już nie jest takie jak wcześniej „ Nawiązanie kryminału do baśni jest niecodzienne i intrygujące. Tytuł kojarzący się z bajką jest genialny, można nie wiedzieć, o czym jest książka i tak ma się ochotę ją przeczytać. „ Śnieżka musi umrzeć „ jest czwartą pow... {} Recenzja książki Śnieżka musi umrzeć

@gala26@gala26 {}× 14

Zmowa milczenia i okrutne intrygi

28.08.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tobias Sartorius po 10 latach odsiadki wychodzi z więzienia. Zaraz po maturze został aresztowany i oskarżony o brutalne zabójstwo dwóch młodych dziewcząt i odsiadując wyrok z nastolatka stał się dorosłym mężczyzną, który nie ma nic. Dla oskarżycieli ta sprawa była bardzo prosta, a wszystkie dowody jednoznacznie wskazywały winę chłopaka, jednak t... {} Recenzja książki Śnieżka musi umrzeć

@alien125@alien125 {}× 2

Śnieżka musi zginąć

5.03.2015

Niemiecki kryminał, to dziedzina, w której nigdy wcześniej nie bywałem. Z pewną obawą, czy powieść aby na pewno jest tak dobra, jak o niej napisano, sięgnąłem po "Śnieżka musi umrzeć". Muszę powiedzieć, że naprawdę, nie spodziewałem się tak świetnie skonstruowanego kryminału z akcją pełną przeplatających się wątków. Nele Neuhaus w pełnym świetle od... {} Recenzja książki Śnieżka musi umrzeć

@raduls01@raduls01 {}× 1

Zmowa milczenia

31.07.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nele Neuhaus jest niemiecką autorką powieści kryminalnych. Książka „Śnieżka musi umrzeć” przyniosła jej wielki sukces. Także wśród polskich czytelników autorka zyskała sporą rzeszę fanów, a Śnieżka stała się jedną z jej najbardziej popularnych książek na naszym rynku. Kuszona dobrymi opiniami i ocenami zdecydowałam się sama po nią sięgnąć. Jest to ... {} Recenzja książki Śnieżka musi umrzeć

@panika0@panika0 {}× 1

"Śnieżka musi umrzeć"

26.03.2014

Intryga przekraczająca granice ludzkiej wyobraźni, zmowa milczenia i zbrodnie mrożące krew w żyłach, to zaledwie niewielka część tego co czeka Was przy tej lekturze... "Tak wiele mieli do omówienia, a jednak słowa były zbędne." Skazany za morderstwo dwóch nastolatek Tobias Sartorius wychodzi na wolność po dziesięciu latach więzienia. Powraca do ro... {} Recenzja książki Śnieżka musi umrzeć

@Hovering@Hovering {}× 1

Śnieżka musi umrzeć

7.11.2013

Seria gorzka czekolada to nowa seria wydawnictwa Media Rodzina, która z pewnością jest warta uwagi. W jej skład wchodzi m.in. taki tytuł jak"Śnieżka musi umrzeć" autorstwa Nele Neuhaus, niemieckiej pisarki urodzonej w Westfalii. Studiowała ona prawo, historię i germanistykę. Swoje pierwsze trzy powieści wydała własnym sumptem, aż odkryło ją berlińs... {} Recenzja książki Śnieżka musi umrzeć

@Sosenka@Sosenka {}× 1

Śnieżka

31.10.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jest 2008 rok. Na nieczynnym lotnisku bazy wojskowej, podczas prac rozbiórkowych, w podziemnym zbiorniku na paliwo zostaje odnaleziony ludzki szkielet. Wstępne oględziny wskazują, że należy on do kobiety. Nie wiadomo jednak kiedy i w jakich okolicznościach poniosła śmierć. Śledztwo w tej sprawie zostaje powierzone nadkomisarzowi Oliverowi von Boden... {} Recenzja książki Śnieżka musi umrzeć

@coolmamma@coolmamma {}× 1
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe