Szparagi

Marlisa Szwillus
Szparagi
Lista autorów
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Jeśli wiosna - to szparagi! Wyśmienite, zdrowe i do przyrządzenia na tysiące różnych sposobów. Gotowane, smażone, pieczone. Serwowane jako lekkostrawna przekąska lub danie główne. Na wykwintne przyjęcie i szybki lunch. W książce, obok przepisów, znajdują się: wskazówki dotyczące odmian szparagów, informacje, jak je kupować i przechowywać, ciekawostki - na przykład - ile trwa sezon na szparagi.
Data wydania: 2008
ISBN: 978-83-7448-728-3, 9788374487283
Wydawnictwo: Hachette

Autor

Marlisa Szwillus Marlisa Szwillus
Urodzona w 1967 roku w Niemczech
Samodzielna dziennikarka zajmująca się jedzeniem, autorka książek i członek stowarzyszenia"Food Editors Club" skupiającego dziennikarzy-specjalistów zajmujących się jedzeniem.

Pozostałe książki:

Dieta niskocholesterolowa Specjały z Całego Świata Szparagi
Wszystkie książki Marlisa Szwillus

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Szparagi? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Szparagi. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat