Sztuka konserwacji i restauracji

Monika Jadzińska, Iwona Szmelter
Sztuka konserwacji i restauracji
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Materiały z konferencji naukowej, zorganizowanej z okazji stulecia urodzin włoskiego teoretyka konserwacji w ramach projektu Unii Europejskiej Kultura 2000. Zebrane tu materiały dają możliwość pogłębienia wiedzy na temat ochrony zabytków, a jednocześnie przypominają podstawy zasad opieki nad zabytkami, odpowiadają na trudne, ale i zasadnicze pytanie: co, dlaczego i jak poddajemy konserwacji i restauracji.
Data wydania: 2007
ISBN: 978-83-60192-46-7, 9788360192467
Wydawnictwo: Rzeczpospolita

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Sztuka konserwacji i restauracji nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Sztuka konserwacji i restauracji. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl