Recenzje książki "Usta mordercy"

Dodaj swoją recenzję

W moim odczuciu jest po prostu dobra, choć mogłaby być lepsza. Były

26.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Usta mordercy" to kryminał, który został stworzony przez dwójkę autorów - Artura Kawkę i Monikę Wysocką, z którymi dotąd nie miałam okazji się spotkać. Te pierwsze spotkanie zaliczam jednak do udanych, mimo tego że znalazłam kilka minusów, które wpłynęły na mój ogólny odbiór tej historii. Zacznę od tego, że nie jest to książka ani zła, ani... {} Recenzja książki Usta mordercy

Usta mordercy - czy może wypływać z nich coś innego niż kłamstwo?

14.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zapraszam Was recenzję powieści " Usta mordercy ” autorów Artur Kawka i Monika Wysocka. Książkę tę miałam przyjemność przeczytać dzięki portalowi na kanapie.pl. W na pozór spokojnym miasteczku dochodzi do zaginięcia młodej dziewczyny. Sprawą tą zajmują się policjanci ze wsi o wdzięcznej nazwie Mordy. Do czasu, aż dociera do nich przeniesiony ze s... {} Recenzja książki Usta mordercy

@izka91201@izka91201 {}× 1

"Usta mordercy"

4.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Policja prowadzi śledztwo w sprawie brutalnych zabójstw kobiet. Sprawa jest dość skomplikowana, a komplikuje się jeszcze bardziej, gdy okazuje się, że jeden ze świadków zniknął. Tom Wilmowski, brat zaginionego oraz były komandos, rozpoczyna na własną rękę poszukiwanie brata. Nikt nie przypuszcza, że za tymi sprawami kryje się coś o wiele większego... {} Recenzja książki Usta mordercy

Sensacja z kryminałem - to jest to!

3.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zdarzyło Wam się czytać powieść, w której połączono kryminał i sensację? Mnie tylko raz i to właśnie była to książka „Usta Mordercy”. Oczekiwałam dobrego kryminału, bo mam taki cug na tego typu literaturę, a dostałam podwójną bombę i to niespodziewanie! Często obawiam się duetów, wiadomo, każdy autor ma swój styl i własny punkt widzenia, a nie każ... {} Recenzja książki Usta mordercy

Ciekawy duet

29.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Usta mordercy" to książka dwóch pisarzy, Artura Kawki i Moniki Wysockiej. Nie miałam okazji czytać samodzielnych dział autorów, ale mogę wam napisać że blurb nie zdradza i nie zapowiada, jaka wielowątkowa historia czeka na czytelników w ich wspólnej powieści. Historia zawarta w książce ,,Usta mordercy" rozpoczyna się od sceny z więzienia, po... {} Recenzja książki Usta mordercy

Artur Kawka, Monika Wysocka "Usta Mordercy".

24.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Artur Kawka właściciel rodzinnej firmy handlowej, autor Niebezpiecznego sąsiedztwa oraz Nawróconego. Monika Wysocka miłośniczka historii literatury, autorka artykułów na temat Haliny Poświatowskiej, laureatka konkursów poetyckich, niestroniąca od literatury sensacyjnej. 16 lipca 2019 roku w zakładzie karny w Strzelcach Opolskich przebywa Mirosław... {} Recenzja książki Usta mordercy

Czy Koza wyjdzie na wolność?

{} WYBÓR REDAKCJI
5.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy "otrzymałem książkę z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl" niezwłocznie zabrałem się do czytania. Już od pierwszych stron wiedziałem, że lektura pochłonie mnie bez reszty! Usta mordercy to powieść z pogranicza kryminału i znakomitej sensacji. To połączenie nie pozwoli czytelnikowi na chwilę wytchnienia. Powieść została napisana przez dwójkę... {} Recenzja książki Usta mordercy

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl