Recenzje książki "Wiele hałasu o ciebie"

Dodaj swoją recenzję

"Wiele hałasu o Ciebie"

16.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

A może by tak rzucić wszystko i wyjechać... do Anglii? Evie właśnie odeszła z pracy, w której była nie doceniana. W Chicago teoretycznie nic ją nie trzyma, więc postanawia wyjechać do miejsca, które od dawna chciała zwiedzić. Rezerwuje na kilka tygodni urocze mieszkanko nad księgarnią i wyrusza w podróż życia by od nowa poznać siebie i odkryć ... {} Recenzja książki Wiele hałasu o ciebie

Wiele hałasu o ciebie

6.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Wiele hałasu o ciebie” to komedia romantyczna z główną bohaterką molem książkowym , małym miasteczkiem i jej mieszkańcami w tle oraz z księgarnia i Szekspirem . Jak tu nie pokochać takiej kombinacji. Evie mam 33 lata i wpada można powiedzieć w kryzys wieku średniego; jej przyjaciele idą dalej ; wychodzą za mąż , zakładają rodziny a ona ma poczuci... {} Recenzja książki Wiele hałasu o ciebie

Życie od nowa

2.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Wiele hałasu o ciebie” to moje pierwsze spotkanie z autorką, ale z pewnością nie ostatnie. Z takim humorystycznym podejściem do spraw związków i miłości jeszcze się nie spotkałam. Ale było to naprawdę bardzo miłe spotkanie. Evie jest kobietą po trzydziestce , która jest redaktorką w wydawnictwie w Chicago i nie ma szczęścia w miłości. Kiedy po... {} Recenzja książki Wiele hałasu o ciebie

@kubera_anna@kubera_anna {}× 1

Wakacje życia

2.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„WIELE HAŁASU O CIEBIE” Samantha Young Wydawnictwo Słowne Uwielbiacie komedie romantyczne? Jeżeli odpowiedzieliście, że tak to serdecznie zapraszam do przeczytania najnowszej powieści Samanthy Young „Wiele hałasu o ciebie”. Pośmiejecie się do łez, popłaczecie i odczujecie wiele innych emocji. Nasza główna bohaterka Eve ma trzydzieści trzy lata i... {} Recenzja książki Wiele hałasu o ciebie

@lukrecja84@lukrecja84 {}× 1

Psy łączą ludzi w pary

30.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Evie, 33-letnia redaktorka w wydawnictwie w Chicago, przechodzi ciężki okres zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym. Rozczarowana swoją sytuacją, postanawia rzucić wszystko i wyjechać w Bie- przepraszam, do Alnster w Anglii. Nie spodziewa się, że w tym miejscu spadnie na nią miłość - oby tylko dała jej szansę! Samantha Young tą powieści Ameryk... {} Recenzja książki Wiele hałasu o ciebie

Ciekawa książka

29.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Naprawdę miło i przyjemnie spędziłam czas przy tej lekturze, zrelaksowałam się i wypoczęłam. Książka jest świetna, klimatyczna, zawiera wspaniałą i ciekawą historię, przez którą się wręcz płynie. Samantha Young ma fantastyczne pióro, pisze przystępnym stylem i do tego te jej wspaniałe opisy. Bardzo wciągnęła mnie ta opowieść o małomiasteczkowej an... {} Recenzja książki Wiele hałasu o ciebie

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 1

Wiele hałasu o ciebie

22.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś będzie o książce, która miała swoją polską premierę tydzień temu "Wiele hałasu o Ciebie". Samantha Young zabiera nas do malowniczego hrabstwa Northumberland w Anglii, gdzie uciekła Evie, główna bohaterka powieści, zostawiając za sobą nieudane związki, byłą pracę i rodzime Chicago. Młoda Amerykanka zmienia otoczenie, aby przemyśleć własne życ... {} Recenzja książki Wiele hałasu o ciebie

Doskonała

16.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Samantha Young to autorka, po której książki wielu z nas sięga po prostu w ciemno. Nienaganne, przyjemne, sugestywne pióro, doskonałe, przemawiające kreacje bohaterów i tematy sięgające najciemniejszych zakamarków serca, taki obezwładniający pakiet funduje pisarka swoim czytelnikom niemal w każdej powieści. Tym razem było podobnie, dodatkowo histo... {} Recenzja książki Wiele hałasu o ciebie

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe