Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation

Chris White, Jamil Zainasheff
Ksi─ů┼╝ka Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation
Ksi─ů┼╝ka Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation
Popraw t─Ö ksi─ů┼╝k─Ö | Dodaj inne wydanie

Opis

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is a resource for brewers of all experience levels. The authors adeptly cover yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. Sections on how to set up a yeast lab, the basics of fermentation science and how it affects your beer, plus step by step procedures, equipment lists and a guide to troubleshooting are included.  
Data wydania: 2010-10-16
ISBN: 978-0-937381-96-0, 9780937381960
Wydawnictwo: Brewers Publications
Seria: Brewing Elements
Stron: 204

Gdzie kupi─ç

Ksi─Ögarnie internetowe


Ogłoszenia

{}
Dodaj ogłoszenie
za darmo!
U┼╝ywane ksi─ů┼╝ki maj─ů dusz─Ö. Zamiast kupowa─ç w sklepie, zajrzyj na nasz─ů stron─Ö z og┼éoszeniami. Ksi─ů┼╝kowe zero-waste? Kupuj u┼╝ywane, sprzedawaj niechciane.

Moja Biblioteczka

Ju┼╝ przeczytana? Jak j─ů oceniasz?

Recenzje

Ksi─ů┼╝ka Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation nie ma jeszcze recenzji. Znasz j─ů? Mo┼╝e napiszesz kilka s┼é├│w dla innych Kanapowicz├│w?
{}´ŞĆ Napisz pierwsz─ů recenzje

Moja opinia o ksi─ů┼╝ce

Cytaty z ksi─ů┼╝ki

O nie! Ksi─ů┼╝ka Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation. czuje si─Ö pomini─Öta, bo nikt nie doda┼é jeszcze do niej cytatu. Mo┼╝e jej pomo┼╝esz i dodasz jaki┼Ť?
{} Dodaj

Ksi─ů┼╝ki, recenzje, og┼éoszenia, spo┼éeczno┼Ť─ç!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje ka┼╝dy wielbiciel ksi─ů┼╝ek. Za┼é├│┼╝ konto i korzystaj w pe┼éni ze wszystkich mo┼╝liwo┼Ťci serwisu.
Zarejestruj si─Ö
{}