Recenzje książki "Zamówienie z Francji"

Dodaj swoją recenzję

Zamówienie z Francji

7.09.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W kwietniu na moim blogu mieliście okazję przeczytać recenzję ostatniej książki Anny Szepielak - "Dworku pod Lipami". Pisałam wtedy, że nie znam debiutu tej pisarki, ale bardzo chciałabym. Jedna z blogerek - Aine - postanowiła pomóc w potrzebie i przesłała mi powieść - dziękuję! W sieci spotykałam same pozytywne opinie o książce a wyzwanie czytelni... {} Recenzja książki Zamówienie z Francji

@ejotek@ejotek {}

Zamówienie z Francji - Anna J. Szepielak

11.06.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Włoczykijka przywędrowała do mnie po raz drugi, a wraz z nią "Zamówienie z Francji" Anny J. Szepielak. Autorka jest z zawodu jest nauczycielką i bibliotekarką, a ta powieść obyczajowa to jej debiut literacki. Główna bohaterka Ewa jest młodą kobietą, która poszukuje swojego miejsca na ziemi. Wiemy, że pracowała w szkole, ale praca ta nie dawała jej... {} Recenzja książki Zamówienie z Francji

@makomt@makomt {}

Zamówienie z Francji, Anna Szepielak

11.06.2011

"Zamówienie z Francji" opowiada o młodej Polce - Ewie, która zajmuje się zawodowo fotografowaniem. Jest w związku, który nie ma przyszłości, jednak za sprawą swojej przyjaciółki otrzymuje zlecenie, dzięki któremu będzie miała szanse zyskać szacunek u szefa. Zleceniodawczynią jest młoda i atrakcyjna Francuzka - Eliza, która zabiera główną bohaterkę ... {} Recenzja książki Zamówienie z Francji

Prowansja

18.04.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wspominałam już o mojej fascynacji okładkami? Znając siebie pewnie nie raz. ;) I tym razem mnie dopadła. Tajemnicza brama, twarz dziewczyny… Zapachniało mitu tajemnicą… Już od dawna miałam ochotę ją przeczytać, więc wyobraźcie sobie jaką radość mi sprawiła informacja, że dostanę ją do recenzji ;). Ewa – główna bohaterka – pracuje jako fotograf. Cz... {} Recenzja książki Zamówienie z Francji

„Mężczyzna to czyn, kobieta to istnienie”

14.04.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ujęła mnie okładka tej książki i po prostu… musiałam ją mieć. Coś mnie do niej ciągnęło, więc na półce długo nie leżała. Tak oto, w niecałe dwa tygodnie po jej otrzymaniu wzięłam ją do ręki i rozpoczęłam podróż po cudownych zakamarkach ludzkiej przeszłości. Postacią pierwszoplanową „Zamówienia…” jest Ewa, która z dnia na dzień przenosi się na kilk... {} Recenzja książki Zamówienie z Francji

@Sil@Sil {}

Zamówienie z Francji

18.03.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Już z samych podziękowań, umieszczonych na początku książki, wnioskuję, że Pani Anna jest początkującą pisarką. Mogę również z czystym sumieniem powiedzieć, że jeśli dalej będzie pisała tak, jak pisze, to zajdzie bardzo wysoko. Ewa, młoda fotograficzka, czuje się nieco zawiedziona swoją pracą, bo wyobrażała ją sobie zupełnie inaczej. Jej pasją jes... {} Recenzja książki Zamówienie z Francji

@Mani@Mani {}

Bajkowa historia

8.02.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czuję się jak mała dziewczynka, której przeczytano piękną bajkę o księżniczce. Mam w głowie tysiące wspaniałych myśli, cukierkowych myśli i wcale się tego nie wstydzę. To wszystko dzięki pani Annie Szepielak i jej książce „Zamówienie z Francji”. To nic, że to wszystko wydaje się zbyt piękne, to nic, że to wszystko jest zbyt słodkie jestem zac... {} Recenzja książki Zamówienie z Francji

Zamówienie z Francji

1.01.2011

"Zamówienie z Francji" autorstwa p . Anny Szepielak to debiut tej autorki czyli coś co bardzo lubię, odkrywanie wspaniałych" nowych piór"... Chętnie sięgam po książki młodych autorów, część z nich polubiłam i nałogowo czytam, kupuję ich książki , przykład???? Magdalena Kordel, Dominika Stec, Magdalena Witkiewicz.... Pani Szepielak chwalona na inn... {} Recenzja książki Zamówienie z Francji

nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe