Andreas Viestad
Zostań fanem autora:

Andreas Viestad

Autor, 51 lat 7 czytelników
6.7 /10
7 ocen z 1 książki,
przez 7 kanapowiczów
Urodzony 5 kwietnia 1973 roku w Norwegii (Oslo)
Andreas Viestad jest szefem kuchni, recenzentem kulinarnym, gospodarzem telewizyjnego programu New Scandinavian Cooking, publicystą „The Washington Post” oraz założycielem Geitmyra Culinary Center for Children w Norwegii, fundacji edukującej dzieci na temat kultury żywieniowej. To autor czternastu bestsellerowych książek kucharskich.
Kategorie
Literatura faktu

Książki

Obiad w Rzymie
Obiad w Rzymie
Andreas Viestad
6.7/10

OBIAD W RZYMIE HISTORIA ŚWIATA W JEDNYM POSIŁKU Możemy dopatrzyć się więcej historii w kotlecie albo misce makaronu niż w Koloseum lub jakimkolwiek innym zabytku. Delektując się typowym rzym...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze