Leszek Mościcki
Zostań fanem autora:

Leszek Mościcki

Autor
7 /10
1 ocena z 1 książki,
przez 1 kanapowicza
Prof. dr hab. Leszek Mościcki, jest jednym z czołowych propagatorów i pionierów wprowadzania techniki ekstruzji w Polsce. Prof. Leszek Mościcki jest kierownikiem Katedry Inżynierii Pro­cesowej Akademii Rolniczej w Lublinie, która należy do najlepiej wyposa­żonych w Polsce placówek naukowych zajmujących się badaniami z zakre­su baro-termicznej obróbki surowców roślinnych na cele spożywcze i paszo­we.

Książki

Technika ekstruzji w przemyśle rolno - spożywczy
Technika ekstruzji w przemyśle rolno - spożywczy
Agnieszka Monika Wójtowicz, Marcin Mitrus, Leszek Mościcki
7/10

Ekstruzja zdobywa coraz większą popularność w światowym przetwór­stwie rolno-spożywczym, zwłaszcza wśród producentów żywności i pasz. W tym podręczniku pragniemy przybliżyć Czytelnikom tajniki tej sto...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze