Recenzje książki "Antychłopak"

Dodaj swoją recenzję

Czy samotna matka może zaznać szczęścia i spełnienia w miłości?

8.05.2022

Czy książka mi się podobała? Przeczytałam ją w jeden dzień, a to chyba jest najlepsza odpowiedź na to pytanie. Nie mogłam i nie chciałam jej odłożyć. I bardzo żałuję (bo chciałabym ją u siebie zatrzymać, a mój portfel już błaga o litość), a jednocześnie cieszę się ogromnie, że książka pójdzie dalej i mam nadzieję, że kolejnej uczestniczce #bt równ... Recenzja książki Antychłopak

Antychłopak

14.01.2022

Chyba wszyscy się zgodzimy, że życie samotnej matki wychowującej dziecko do lekkiego nie należy. Tak właśnie jest w przypadku Carys, która stara się radzić sobie ze wszystkim sama. Całymi dniami opiekuje się sześciomiesięczną córeczką, a takie maluszki nie raz potrafią dać w kość. Główna bohaterka nie zdecydowała się jeszcze na powrót do pracy, bo... Recenzja książki Antychłopak

Czy bohaterowie wygrają starcie z własnymi demonami i jednocześnie zapałają do siebie uczuciem?

9.01.2022

Carys jest samotną matką kilkumiesięcznej Sunny. Jedynym momentem, kiedy może sobie odpocząć, jest ten, gdy córka śpi. Niestety przez sąsiada, który mieszka za ścianą, nie jest jej to dane. Mężczyzna sprowadza sobie kobiety na noc do domu, a że ściany są cienkie, dziewczyna słyszy dosłownie wszystko, co spędza jej sen z powiek. Po jakimś czasie C... Recenzja książki Antychłopak

Czy liczba chromosomów ma znaczenie?

29.12.2021

Posiadamy 46 chromosomów połączonych w 23 pary, które posiadają zakodowany geny człowieka. A co się dzieje, gdy przy 21. parze mamy dodatkowy trzeci chromosom lub jego fragment? Wróćmy jednak do dzisiejszego tematu, a na pytanie odpowiecie sobie po przeczytaniu recenzji. Autorka bestsellerów New York Timesa Co może zrobić ze swoim życiem samotna... Recenzja książki Antychłopak

Antychłopak - Recenzja

27.12.2021

Na wstępie chcę zaznaczyć, że jest to moja pierwsza styczność z piórem autorki, ale czy ostatnia? Dowiemy się za jakiś czas :) Bardzo lubię sięgać po lektury, których wiem, że prędko nie zapomnę, jedną z nich jest właśnie „Antychłopak”. Mimo, że wahałam się sięgnąć po tę książkę, to mogę Was zapewnić, że nie żałuję ani jednej minuty, którą poświec... Recenzja książki Antychłopak

Życiowa książka z prawdziwymi rozterkami i problemami

22.12.2021

🌟Deacon i Carys są sąsiadami,których łączy ściana w mieszkaniach. Carys to samotna matka malutkiej Sunny a Deacon to 29-letni chłopak cieszący się życiem i przygodnym kobietami. Jak to sąsiedzi widują się przelotnie na klatce schodowej. Pewnego dnia Carys nie wytrzymuje nocnych krzyków w mieszkaniu Deacona i zwraca mu uwagę,aby w nocy było ciszej,... Recenzja książki Antychłopak

Antychłopak

14.12.2021

Znacie książki Penelope Ward? Ja uwielbiam zarówno te napisane przez samą Penelope, jak i te w duecie z Vi Keeland. Cechuje je prosty schemat i przewidywalność, ale każda porusza inny ważny temat i niesie przesłanie, za każdym razem inne, ale zawsze ważne i życiowe. "Antychłopak" autorstwa Penelope Ward to historia sąsiadów: młodej matki Carys i... Recenzja książki Antychłopak

Antychłopak

13.12.2021

„Człowiek nie może stać się w pełni wolny, dopóki nie wybaczy sam sobie”. „Złamane serce to jedyna rzecz, która może skłonić człowieka do ucieczki i powrotu do miejsca, którego unikał od lat”. Książki Penelope Ward te pisane solo, jak i w duecie z Vi Keeland to dla mnie taki pewniak, który gwarantuję mi to, że czas spędzony z powieścią będzie w ... Recenzja książki Antychłopak

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl