Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności

Łucja Fornal, Jerzy Dziuba
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym znaczeniu.
Data wydania: 2010
ISBN: 978-83-204-3582-5, 9788320435825
Wydawnictwo: WNT - Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Stron: 480

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl