Chleb, wydanie uzupełnione

Jeffrey Hamelman
10 /10
Ocena 10 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza
Chleb, wydanie uzupełnione
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie
10 /10
Ocena 10 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza

Opis

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Data wydania: 2020-05-09
ISBN: 978-83-280-5380-9, 9788328053809
Wydawnictwo: Buchmann
Stron: 480
Mamy 3 inne wydania tej książki

Autor

Jeffrey Hamelman Jeffrey Hamelman
Urodzony 29 marca 1951 roku w USA

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Chleb, wydanie uzupełnione? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Opinie i dyskusje

@paulina.zakrzewska
@paulina.zakrzewska
2020-06-19
10 /10
Przeczytane

Cytaty z książki

O nie! Książka Chleb, wydanie uzupełnione. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl