Recenzje książki "Christian Saint"

Dodaj swoją recenzję

Christian Saint

17.07.2022

”Christian Saint” "Zgadza się zostać jego żoną. Nie wie, kim on naprawdę jest." Grace Malley jest pielęgniarką z powołania. Lubi swoją pracę i jej życie skupia się głównie na niej. Do momentu w którym po raz chyba trzeci, w jej życiu pojawia się Pan Tatuś. Jesteście zdania, że o rodzinę trzeba walczyć czy, że wychodzi się z nią dobrze tylk... Recenzja książki Christian Saint

Penis jak bakłażan

6.07.2022

Witajcie w płaskim, jednowymiarowym świecie. W świecie bez tła i głębi, za to z niewyobrażalnie głupią bohaterką, która nie może się zdecydować, czy bycie kobietą gangstera jest fajne, czy może jednak nie – ale właściwie to już się zdecydowała, bo nie może bez niego żyć, więc niech on tam sobie zabija, skoro musi i kogo musi. Rzecz dzieje się w... Recenzja książki Christian Saint

@LetMeRead@LetMeRead × 38

Book Coffee Cake

3.07.2022

Książka Zuzanny Kulik - “Christian Saint” opowiada losy młodej pielęgniarki Grace Malley. Dziewczyna zmuszona jest poślubić obcego mężczyznę by spłacić długi swojego ojca. Kobieta nie wie jednak, że jej przyszły mąż jest bardzo niebezpiecznym człowiekiem, który wywróci jej życie do góry nogami.. Zdecydowanie największym atutem tej książki są świe... Recenzja książki Christian Saint

świetna

26.06.2022

Grace nigdy nie miała dobrych kontaktów z ojcem, on się nią po prostu nie interesowała. Jednak tak naprawdę nie za bardzo jej zależało, aby było inaczej. On jest nieliczącym się z nikim hazardzistą, a ona poukładała sobie życie, została pielęgniarką, aby pomagać innym. Dlatego, kiedy w swojej pracy spotyka ojca, wie, że będą z tego kłopotu i się n... Recenzja książki Christian Saint

Christian Saint

9.06.2022

😈Przedpremierowa recenzja patronacka😈 "Testuję jego cierpliwość i właśnie nadszedł ten czas, gdy przekroczyłam granicę." Grace jest pielęgniarką w szpitalu. Lubi to, co robi. Ma swojego wielbiciela, który nie daje za wygraną i stara się ją zdobyć. Jednak ona jest odporna na jego podrywy. Niespodziewanie po wielu latach nieobecności pojawia się j... Recenzja książki Christian Saint

Saint

8.06.2022

‘Christian Saint’ to pierwsza tom serii ‘Devil’s Hearts’ autorstwa Zuzanny Kulik – którą możecie bardziej kojarzyć pod pseudonimem Z.K. Marey. W okładce książki zakochałam się od razu, po prostu czułam, że będzie to hit. Wiecie co? Strasznie się pomyliłam. Określenie tej książki mianem hit to nie powiedzenie o niej nic – jest po prostu genialna. A... Recenzja książki Christian Saint

Christian Saint

7.06.2022

Grace to młoda pielęgniarka. Dziewczyna po zdradzie chłopaka postanowiła z nikim się nie wiązać. Piękna, samodzielna, zaradna i ambitna kobieta. Niespodziewanie, po wielu latach, w jej życiu pojawia się ojciec, z którym nigdy nie utrzymywała kontaktów. Mężczyzna ma dla niej pewną propozycję. Propozycję, której Grace nie może odrzucić. Christian S... Recenzja książki Christian Saint

Wspaniała!

3.06.2022

🔥RECENZJA PRZEDPREMIEROWA PATRONACKA🔥 Dziękuję @zkmarey.autor za to, że znosisz mnie kolejny raz 😎 ❤️No i, że dałaś szansę oczywiście 🥰 "Czasami zastanawiam się, jak można jednym słowem opisać szczęście. Dla jednych są to pieniądze a dla drugich władza. Znam ludzi, którzy cieszą się po prostu swoją codziennością i nie martwi ich nic poza utracen... Recenzja książki Christian Saint

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl