Recenzje książki "Córka łowcy demonów"

Dodaj swoją recenzję

Córka Łowcy Demonów

10.03.2014

Jana Oliver uważa swe zajęcie - pisanie - za najlepszą pracę na świecie. Wprowadza w życie swoje marzenia i dzieli się tym z czytelnikami. Mieszka w Atlancie (jest to też miejsce akcji powieści) wraz z rodziną, gdzie buszuje wśród książek i spaceruje oraz wymyśla historie dla kolejnych książek. Jej przyjaciółką jest sama P.C.Cast znana wszystkim z ... Recenzja książki Córka łowcy demonów

Córka Łowcy Demonów

26.06.2013

Życie szykuje dla nas wiele niespodzianek. Nieraz nawet nie zdajemy sobie sprawy, jakież to ono potrafi być przewrotne i złośliwe. Jednego bowiem obsypuje łaskami i dobrodziejstwami, a drugiego poddaje ciągłym próbom. Tobie wydaje się, że żyjesz na bakier z zasadami moralnymi i dużo jeszcze do naprawy masz w swoim życiu, a tu nagle zostaje Ci powie... Recenzja książki Córka łowcy demonów

Córka łowcy demonów

20.08.2012

Dzisiaj kolejna książka dla osób o mocnych nerwach. Zakwalifikowywałabym ją jako horror fantasy. Tak to się chyba fachowo nazywa. jest w niej również mała nutka romansu. Myślę, że to idealne połączenie dla fanów takich książek, tym bardziej, że ta opowiada o dziewczynie walczącej z demonami. Ale do rzeczy :) Riley Blackthovne mieszka w Atlancie. ... Recenzja książki Córka łowcy demonów

"Łowcy Demonów: Córka Łowcy Demonów" - Jana Oliver

29.07.2012

Patrząc na okładkę "Córka Łowcy Demonów" wyszłam z założenia, że recenzowana przeze mnie pozycja, będzie kolejną powieścią, o nastoletniej, seksownej łowczyni, która broni świat przed podziemiem i wszelkimi okropnościami, które z niego wychodzą. Nie dawałam książce wielkich szans na wybicie się w moich oczach. Wiele się nie pomyliłam, fabuła rzeczy... Recenzja książki Córka łowcy demonów

"Córka łowcy demonów"

17.07.2012

Właśnie zakończyłam przygodę z bohaterami książki „Córka Łowcy Demonów”, która zachęciła mnie wcześniej pozytywnymi recenzjami. Czas z nimi spędzony, na pewno nie był stracony. Główną postacią jest Riley Blackthorne, która mieszka wraz z ojcem Paulem. Kilka lat wcześniej umarła jej matka. Chodzi jak normalna dziewczyna do szkoły, ma przyjaciela Pe... Recenzja książki Córka łowcy demonów

Córka łowcy demonów

1.07.2012

Jana Oliver to autorka, która urodziła się i wychowała w Iowa. Mieszka w Atlancie wraz ze swoim mężem, a także parą niesfornych kotów. Jak sama przyznaje, najszczęśliwsza jest w chwilach, gdy bada nieznane miejskie legendy czy spaceruje po starych cmentarzach. Odkąd jej powieści odniosły sukces, utrzymuje się wyłącznie z pisania, uważając swą pracę... Recenzja książki Córka łowcy demonów

Demony.

20.06.2012

Jana Oliver jest amerykańską pisarką uwielbiającą nieznane miejskie legendy oraz spacerowanie po starych cmentarzach. Główną bohaterką powieści Córka łowcy demonów jest Riley Blackthorne, nastolatka, która żyje w 2018 roku. Świat w tym roku jest zrujnowany i pełen demonów. To przez nie świat w książce jest taki, jaki jest. Wszędzie panuje chaos ora... Recenzja książki Córka łowcy demonów

"Córka Łowcy Demonów"

30.04.2012

Książka opowiada o córce słynnego łowcy demonów Paula Blackthorna- Riley, która pragnie pójść w ślady swojego ojca. Całe jej życie zmienia się w koszmar, gdy jej tata ginie na łowach. Riley musi zmienić szkołę( co rozdziela ją z jej najlepszym przyjacielem), sama zarobić na czynsz i uczyć się łowienia demonów od najgorszego mistrza, który nienawid... Recenzja książki Córka łowcy demonów

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl