CULINARIA - CHINA

CULINARIA - CHINA
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Tasting, smelling and enjoying China - explore the specialties of themetropolises and the regional cuisine: from the south of China, the meltingpot, to the rich coast provinces in the north, to the palace cuisine ofBeijing all the way to the fiery-hot Szechuan and adventurous dishes in thesteppe. This thoroughly researched volume lifts the secrets of the MiddleKingdom: What for example hides behind dishes like 'Blister Soup','beggar's chicken' or even 'ants climbing a tree'? What does the day of aChinese worker look like and how is a wedding celebrated? What does a bigfamily in Beijing eat on the weekend and what food is served to pilgrimsafter their visit to a cloister? The 17 most important culinary provincesof China are extensively presented alongside breathtaking landscape shots,ensuring this volume is a beautifully presented yet authoritative source onChinese cuisine.
ISBN: 978-3-8331-4995-5, 9783833149955
Wydawnictwo: Ullman Publishing

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka CULINARIA - CHINA aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka CULINARIA - CHINA. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2025 nakanapie.pl