Recenzje książki "Czas na miłość"

Dodaj swoją recenzję

trzy pokolenia kobiet.

19.02.2022

Trzy pokolenia kobiet: Wanda, Marta i Pola wspólnie prowadzą rodzinną restaurację Gościniec u Wajsów, która od lat ma swoich stałych klientów i jest ważnym miejscem na kulinarnej mapie stolicy. Wszystkie Panie Wajs nie mają szczęścia w miłości. I każda z nich, co do niej ma swoje niepokoje, obawy i lęki. Jednak ten, kto spodziewa się tutaj ckliw... Recenzja książki Czas na miłość

@milena9@milena9 × 6

Miłość

7.01.2022

‘Czas na miłość’ to książka opowiadająca o miłości, osadzona w klimacie zimowo-świątecznym. Tak wiem, święta już za nami, ale co nam szkodzi poczuć jeszcze ten klimat. Jest to moje drugie spotkanie z twórczością Pani Ilony i kolejne z powieścią poruszającą tematykę magii Grudnia i świąt. W ‘Czas na miłość’ autorka skupia się na tematyce miłości... Recenzja książki Czas na miłość

Czas na miłość

6.12.2021

Głównymi bohaterkami tej powieści są trzy kobiety. Babcia – Wanda, córka – Marta i wnuczka – Pola. Wszystkie trzy panie mieszkają w jednej kamienicy i uwielbiają spędzać razem czas. Najstarsza kobieta, jest już wdową, jednak pewnego dnia przypomina sobie o wielkiej miłości swojego życia, o Cezarym. Ich miłość nie mogła się udać, bo Wanda pochodził... Recenzja książki Czas na miłość

Zawsze jest czas na miłość

22.11.2021

Są autorzy, za książkami których się tęskni i każdej kolejnej powieści z niecierpliwością się wypatruje. Taką osobą jest dla mnie Ilona Gołębiewska - prawdziwa mistrzyni emocji. Aż trudno mi uwierzyć, że właśnie skończyłam czytać trzynastą jej książkę, a przecież tak niedawno pojawiła się pierwsza - moja ukochana saga o starym domu... Pola, Marta... Recenzja książki Czas na miłość

Czas na miłość

20.11.2021

Hej moliki! Jak wasz weekend? Co ciekawego czytacie? 📖 Mi się trafił długi weekend, więc odpoczywam i ładuje baterie na przyszły tydzień 🤪 Listopad jest miesiącem w którym zagościło u mnie sporo świątecznych tytułów. 27 października odbyła się premiera najnowszej książki Ilony Gołębiewskiej "Czas na miłość" nakładem od wydawnictwa Muza Jest to ... Recenzja książki Czas na miłość

Miłość. Miłość. Miłość.

16.11.2021

Czas na miłość - Ilona Gołębiewska Pola dostała szansę i rozwija skrzydła na stażu jako dziennikarka. Jej nowy dział to randki w sieci, gdzie opisuje, że miłość nie można znaleźć przez internet, a faceci będący tam wcale nie szukają miłość. Marta prowadzi rodzinna restauracje. Niestety jej związki z mężczyznami nie są najlepsze. Co jeden to gors... Recenzja książki Czas na miłość

Kolejna dobra powieść Autorki!

14.11.2021

Po książki pani Ilony sięgam w ciemno. To nie jest nasze pierwsze spotkanie. Mam też ogromną nadzieję, że i nie ostatnie. Autorka doskonale wie, jak tworzyć historie, które otulą nas, niczym kocykiem i pozwolą na spokojny wieczór z książką. Podoba mi się, jak pani Gołębiewska stawia na emocje, spokojny rozwój zdarzeń i historię, która nie ucieknie... Recenzja książki Czas na miłość

Idealny czas na miłość!

12.11.2021

Lubię wracać do powieści Pani Ilony Gołębiewskiej. Za każdym razem kiedy sięgam po coś jej nowego ( a to aktualnie jest najnowsza jej powieść ) wiem, że będzie to dobrze spędzony czas, I nie chodzi mi tylko o samą fabułę w powieści ale też o bohaterów oraz klimat, który autorka umie po prostu stworzyć. Okładka oraz zapowiedź tej pozycji zapowiadał... Recenzja książki Czas na miłość

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl