Le Cordon Bleu, jedna z najsłynniejszych szkół kucharskich świata, zdradza sekrety i przepisy swoich mistrzów. Proponuje szybkie w przygotowaniu przystawki i wykwintne dania główne z ziemniaków.
Data wydania: 2000
ISBN: 978-3-8290-3491-3, 9783829034913
Wydawnictwo: KONEMANN
Gdzie kupić
Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki
Moja Biblioteczka
Już przeczytana? Jak ją oceniasz?
Recenzje
Książka Dania z ziemniaków nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje
Moja opinia o książce
Cytaty z książki
O nie! Książka Dania z ziemniaków. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i
dodasz jakiś?