Recenzje książki "Diabelski układ"

Dodaj swoją recenzję

Mieszane uczucia

23.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie lubię takich momentów, kiedy znów nie wiem czy książka zdecydowanie mi się podobała czy zdecydowanie nie podobała. Kiedy skończyłam czytać "Diabelski Układ " szczerze nie wiedziałam co o tej książce myśleć. Wyciągnęłam z tej książki pozytywy a później negatywy i tak jakby są one wyrównane. Zacznę od negatywów, chociaż nie lubię o nich pi... {} Recenzja książki Diabelski układ

Diabelski uklad

16.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„[…] Przyjaciół trzymaj blisko. Wrogów jeszcze bliżej[…]” Diabelnie gorąca, piekielnie intrygująca z zaskakującym zakończeniem. Oto historia o Sarze. Sarze ambitnej dziewczynie pracującej w banku. Ta ambicja powoduje, że chce się rozwinąć, pnąc ku górze w obszarze finansów. Wtedy spotyka jego. Przystojnego, prywatnego ochroniarza jej szefa... {} Recenzja książki Diabelski układ

Diabelska intryga

22.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Poświęcenie się dla kogoś w celu ratowania jego życia, a zwłaszcza, gdy mowa jest o bliskich sobie ludziach jest najwyższym aktem oddania i zdecydowanie niepodważalnym. Nawet, jeśli okaże się, że trzeba wejść w paszczę lwa, to taka osoba nie ugnie się i zrobi wszystko, by ocalić drugą osobę. Czasem jednak warto na początku przekalkulować wszelkie ... {} Recenzja książki Diabelski układ

@Grzechuczyta@Grzechuczyta {}× 12

Recenzja

1.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,, PRZYJACIÓŁ TRZYMAJ BLISKO. WROGÓW JESZCZE BLIŻEJ." Sara Nowakowska- piękna, inteligentna pracownica banku, asystenta dyrektora Wardena. Dziewczyna dążąca do tego , by to dojść do jak najwyższego szczebla w karierze bankowości. Pewnego dnia poznaje Błażeja Pasure osobistego ochroniarza jej przełożonego. Błażej jest megawysokim oraz bardzo przys... {} Recenzja książki Diabelski układ

" Diabelski układ "

30.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

" Diabelski Układ" ~P.K Farion 3/10 ⭐ . . "Sara jest ambitną dziewczyną, która dąży do rozwoju swojej kariery w bankowości. Błażej jest osobistym ochroniarzem, który ma co nieco za uszami. Początkowo łączą ich tylko sprawy zawodowe, ale szybko nawiązuje się między nimi przyjaźń, a potem coś znacznie więcej. On szybko uzależnia ją od siebie. Ona ni... {} Recenzja książki Diabelski układ

Recenzja z kategorii blee

18.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sara jest ambitną dziewczyną, która dąży do rozwoju swojej kariery w bankowości. Błażej jest osobistym ochroniarzem, który ma co nieco za uszami. Początkowo łączą ich tylko sprawy zawodowe, ale szybko nawiązuje się między nimi przyjaźń, a potem coś znacznie więcej. On szybko uzależnia ją od siebie. Ona nie widzi świata poza nim. Kiedy Błażej znika... {} Recenzja książki Diabelski układ

Diabelski układ

8.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sara i Błażej poznali się poprzez pracę. Ona pracowała w banku, on był ochroniarzem jej szefa. Mężczyzna, chociaż nie należał do grzecznych, dla niej był miły i szarmancki. Sara dość szybko poczuła coś więcej niż tylko sympatię, jednak on znika, aby pojawić się po czasie tylko po to, aby poprosić ją o przysługę, a kiedy zgadza się dać mu alibi, mę... {} Recenzja książki Diabelski układ

Diabelski układ

30.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Diabelski układ" jest debiutancką powieścią P.K. Farion. Nie jest to typowy, zwykły romans. Mamy tu bowiem sporą dawkę sensacji, tajemnic, intryg, zazdrości i scen erotycznych. Wątek mafijny odgrywa swoją rolę tle, z czego jestem bardzo zadowolona, gdyż mogłem skupić uwagę na innych elementach fabuły - na relacjach międzyludzkich, uczuciach i emo... {} Recenzja książki Diabelski układ

@iza.81@iza.81 {}× 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl