Wszystko, co warto wiedzieć na temat procesów przemiany materii w naszym organizmie oraz pozytywnych efektów przestawienia się na odżywianie według zasad diety niskowęglowodanowej. Czterotygodniowy plan z prawie 60 łatwymi, sycącymi przepisami z kuchni niskowęglowodanowej plus listy zakupów i wskazówek do wykorzystania każdego dnia. Odbiorcy: - osoby, które chcą bez głodowania zredukować wagę, - wszyscy, którzy mają dość ataków głodu i efektu jo-jo, - świadomi konsumenci, którzy w swoim menu chcą mieć produkty spożywcze zawierające tłuszcze. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: - zawiera czterotygodniowy plan z prawie 60 przepisami z kuchni niskowęglowodanowej, - proponowana dieta pozwala zredukować wagę bez głodowania, a także utrzymać równomierny poziom energii przez cały dzień, mieć stabilny poziom stężenia glukozy we krwi, dobrze funkcjonującą przemianę materii oraz stopić wałeczki tłuszczu bez efektu jo-jo, - to koniec ataków wilczego głodu i wciąż nowych diet, - kuracja pozwala ponownie delektować się produktami spożywczymi zawierającymi tłuszcze, - zapobiega chorobom i łagodzi takie jak cukrzyca, - umożliwia powrót do naturalnych produktów spożywczych, - daje dobre samopoczucie i nastrój na dłuższą metę.