Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone

Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Kuchnia staropolska nie mogła obejść się bez domowych przetworów z warzyw i owoców. Dziś ? na fali powrotu do zdrowych nawyków żywieniowych ? chętnie sięgamy po te powszechnie stosowane przez nasze babcie sposoby, gdyż własnoręcznie przygotowane przetwory nie zawierają sztucznych dodatków. Do najpopularniejszych metod utrwalania produktów zalicza się marynowanie i kwaszenie. Dzięki nim otrzymujemy pełnowartościowy i smaczny produkt. Przygotowane w zaciszu własnego domu, z wyselekcjonowanych, zdrowych warzyw i owoców przetwory, to prosty i pewny sposób na zatrzymanie smaków lata i jesieni w słoiku. Marynaty i przetwory kwaszone to zbiór przepisów na przetwory, po które najczęściej sięgamy, gdy w sklepach brakuje świeżych warzyw i owoców.
Data wydania: 2011-04-04
ISBN: 978-83-62521-77-7, 9788362521777
Wydawnictwo: Dragon
Stron: 48

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszone. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat