Recenzje książki "Dotyk"

Dodaj swoją recenzję

Dotyk Ilony Gołębiewskiej

2.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To było moje trzecie spotkanie w twórczością tej autorki i mimo, iż te książki, które czytałam mają ten sam schemat, i bez problemu odgadłam co będzie dalej, to wciągnęła mnie ta historia. Głowna bohaterka Majka to żywiołowa kobieta. Wraz z przyjaciółmi, Olgą i Sebastianem, prowadzi firmę, a dodatkowo udziela się w fundacji. Ma narzeczonego, jedn... {} Recenzja książki Dotyk

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 2

Przewrotna historia dwojga ludzi

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jeśli masz ochotę na obyczajówkę, w której główną myślą jest miłości, to będzie to odpowiednia książką dla Ciebie! Miłość występująca w tej historii jest tak codzienna, jaką każdy z nas mógłby przeżyć (jak nie przeżył w wielu młodzieńczym). Jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz. A po latach byś, żałowała, że nie daliście sobie szansy. O nas... {} Recenzja książki Dotyk

Dotyk

16.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Majka mimo swoje młodego wieku zdążyła już trochę nabroić. Nieciekawe towarzystwo, nielegalne interesy, szantaże – kiedyś tak wyglądało jej życie. Jedna odpokutowała swoje, zaczęła inne życie, całkowicie legalne. Zerwała kontakty z przeszłością (nie licząc dwójki przyjaciół, którzy również się zmienili), prowadzi wspólnie z przyjaciółmi firmę, jes... {} Recenzja książki Dotyk

Świetna lektura na wakacje

9.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Dotyk" Ilony Gołębiewskiej był dla mnie pierwszym spotkaniem z piórem autorki w wersji "pełnowymiarowej". Wcześniej czytałam jedynie opowiadanie w zbiorze, który ukazał się z okazji dnia matki i zaciekawił mnie sposób pisania oraz kreatywność fabularna. Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że się nie zawiodłam. Poznajemy Majkę Wilner- główną bohater... {} Recenzja książki Dotyk

@blackinktrio@blackinktrio {}× 2

Świetna obyczajowka z tajemnicą

9.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dotyk - Ilona Gołębiewska Majka ma sporo za uszami. Teraz wraz z grupą przyjaciół prowadzą swój własny biznes. Ma swojego chłopaka Błażeja, który aktualnie jest na kontrakcie w Norwegii. Dziewczyna udziela się również w fundacji, gdzie poznaje Michała. Przeszłość nie da o sobie zapomnieć. Pojawią się kłopoty, nie tylko w miłości, ale również i w ... {} Recenzja książki Dotyk

Dotyk

6.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ilona Gołębiewska w swojej najnowszej powieści wzięła na tapetę problem długów. Pokazuje jak łatwo można wpaść w ich spiralę. Na drugim końcu tej machiny widzimy ile i co człowiek jest w stanie zrobić, by jest spłacić. Autorka stworzyła bohaterów charakternych, różnych, nieidealnych, z mnóstwem wad, ale i zalet. Uwikłała ich w rozmaite sytuacje i... {} Recenzja książki Dotyk

@iza.81@iza.81 {}× 3

Dotyk

2.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po ostatniej książce pani Gołębiewskiej "Zmysły", która przypadła mi do gustu, zapragnęłam poznać "Dotyk". Miałam nadzieję, że i ta książka mnie oczaruje. Czy tak się stało? Przekonajmy się. Majka to zwariowana, uwielbiająca ryzyko młoda kobieta. w przeszłości miała spore problemy z prawem. Teraz, jak sama twierdzi jest grzeczna. Z dwójką sw... {} Recenzja książki Dotyk

@Lirith@Lirith {}

Fantastyczny romans z tajemnicą w tle

26.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie ma co ukrywać, fanką romansów to ja nie jestem. Jakoś nigdy niespecjalnie mnie ciągnęło, rynek zalewały kolejne romanse mafijne i nasze drogi się rozchodziły, można było powiedzieć, że bez powrotu. Jednak tyle pochwał jakie zbierają książki Ilony Gołębiewskiej sprawiło, że nie mogłam przejść obojętnie, musiałam się przekonać czy rzeczywiście t... {} Recenzja książki Dotyk

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl