Recenzje książki "Dragon's Lair"

Dodaj swoją recenzję

Dragon’s Lair

18.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dragon’s Lair to pierwszy tom z serii motocyklowej Wind Dragons. Straci jedną rodzinę i życie które znała, ale w zamian zyska inną rodzinę na której będzie mogła polegać i która będzie ją chronić nawet za cenę własnego życia. Faye to piękna, uparta, inteligentna, studentka prawa. Jej życie nie jest łatwe ze względu na matkę która całe życie tylk... {} Recenzja książki Dragon's Lair

Przystojni MC

11.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Im więcej czytam książek z motocyklistami tym bardziej się zastanawiam co bardziej wole… czy książki z nimi w roli głównej czy książki mafijne :P to zaczyna być coraz trudniejszy wybór :P a jak jest u Was? Dragon’s Lair to pierwszy tom nowej serii MC- Wind Dragons. I nawet nie wiecie jak się cieszę, że przede mną jeszcze parę części z tymi przy... {} Recenzja książki Dragon's Lair

@justus228@justus228 {}× 3

Kolejna cudna książka z serii MC Dragon's Lair

6.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

@Link TYTUŁ: Dragon's Lair SERIA: Wind Dragnos MC 1 AUTOR:Chantal Fernando WYDAWNICTWO: Niezwykłe OCENA: 10🌟/10🌟 🏍️🏍️🏍️🏍️ "- Czy Ty właśnie mnie szturchnęłaś? - pyta, wyglądając jakby miał zacząć śmiać się jeszcze raz. - Tak, co masz do tego? - pytam, wkurzona. - Podobałoby ci się, gdybym cię szturchnął? - pyta próbując zachować powagę. - Już to ... {} Recenzja książki Dragon's Lair

Dragon's Lair

4.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Faye ma dość stabilne i poukładane życie. Studiuje prawo i z tym wiąże przyszłość, ma chłopaka, którego zna od zawsze, z którym łączy ją coś trwałego, a przynajmniej tak myślała. Wystarczyła chwila, by wszystko runęło jak domek z kart. Erik okazał się nie tym, za kogo go uważała, zdradził ją, na dodatek z jej najlepszą przyjaciółką. Faye ma wszyst... {} Recenzja książki Dragon's Lair

"Dragon's Lair"

4.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„To jest ta chwila, w której wiem, że moje życie na zawsze uległo zmianie”. Faye i Deks znają się od zawsze. To on roztaczał nad nią ochronny parasol w szkole, na ulicy, dawał jej poczucie, że zawsze może na niego liczyć, po prostu był. Jej relacje z rodzicami, zwłaszcza z matką nie są najlepsze. Drogi Deksa i Fayen rozchodzą się, mijają l... {} Recenzja książki Dragon's Lair

"Dragon's Lair"

4.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uwielbiam książki z motywem klubów motocyklowych, co zdarzyło mi się tutaj podkreślać niejednokrotnie, kiedy dostrzegłam nowość mruczącą rozkosznie niczym harleyowy silnik, wiedziałam, że nie mogłam jej się oprzeć. Chciałam po nią sięgnąć i poznać kolejny klub, bohaterów i historię, którą decydowała się opowiedzieć autorka. Chantal Fernando nie by... {} Recenzja książki Dragon's Lair

Recenzja książki "Dragon's Lair"

26.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

A teraz przedstawię Wam książkę, która była bardzo przyjemna, urocznai i bardzo mi się podobała. Mowa o "Dragon's Lair" @chantal.fernando.author ♥️ . Bohaterami książki są Faye oraz Dex... Faye dziewczyna, która studiuje prawo, bogata... Dla rodziców liczy się tylko status społeczny, dość apotyktyczni ludzie, której szczęście córki mieli "gdzieś".... {} Recenzja książki Dragon's Lair

trochę się zawiodłam

11.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Dragon's Lair" to historia Faye i Dexa. Okładka prezentuje się dość...kusząco ;) Jest na czym zawiesić oko. Jeśli chodzi o treść, przyznaję jednak, że spodziewałam się czegoś dużo lepszego. Zdecydowanie czegoś tu zabrakło. Nie było zbyt wiele akcji, nie działo się nic szczególnego, no może poza jedną bardziej dramatyczną sceną. Troszkę za dużo ta... {} Recenzja książki Dragon's Lair

@Angel@Angel {}× 1
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe