Edible Films and Coatings for Food Applications

M. Embuscado
Edible Films and Coatings for Food Applications
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Edible films and coatings play an important role in the quality, safety, transportation, storage, and display of a wide range of fresh and processed foods. Edible films and coatings, while preventing moisture loss and maintaining quality, prevent spoilage and microbial contamination of foods. The edible film and coating industry is now a multimillion dollar industry. Less than $1 million in 1999, the market has grown to more than $100 million and is expected to grow to $350 million by 2008, according to James Rossman of Rossman Consulting. Pharmaceutical and consumer products have been responsible for the tremendous increase. This growth has produced an enormous amount of scientific articles, patents, and research projects undertaken by members of the food industry, academia, and research institutions. "Edible Films and Coatings for Food Applications" brings together this vast wealth of scientific knowledge in a systematically organized volume. It examines the science, application, function, and market for edible films and coatings.
Data wydania: 2009
ISBN: 978-0-387-92823-4, 9780387928234
Język: angielski
Wydawnictwo: Springer

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Edible Films and Coatings for Food Applications? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Edible Films and Coatings for Food Applications. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl