Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik

Elżbieta Mitura
Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa. Pozycja składa się z dwóch części: podręcznik dla ucznia wraz z ćwiczeniami oraz zestawu propozycji scenariuszy lekcji dla nauczyciela wraz z kluczem do ćwiczeń. Obie części mają jednakowy układ treści i są ze sobą ściśle powiązane, co znacznie ułatwia nauczycielowi pracę na lekcji. Podręcznik ma jasny, przejrzysty układ, zrozumienie tematów ułatwiają liczne wykresy, tabele oraz wyróżnione najistotniejsze fragmenty. Na końcu książki znajduje się słowniczek pojęć, które mogą sprawić uczniowi trudność oraz powiązanych tematycznie z hotelarstwem.
ISBN: 978-83-7251-646-6, 9788372516466
Wydawnictwo: Centrum Doradztwa i Informacji Difin

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl