Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej (wersja anglojęzyczna)

Hanna Szymanderska
Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej (wersja anglojęzyczna)
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Wersja anglojęzyczna.
Unikalny zbiór 2400 typowo polskich przepisów, których nie może zabraknąć w nowoczesnej kuchni. Oprócz znanych receptur na polski rosół, czy kotlety schabowe, są wśród nich takie zapomniane specjały jak potrawy z raków i nalewki. Encyklopedia stanowi kompendium wiedzy o polskiej kuchni: dawnej, współczesnej i kresowej. Zawarto w niej terminologię używaną w kuchni polskiej, ujętą w dziale ?Abecadło kulinarne, czyli od auszpiku do zasmażki?.
ISBN: 978-83-7141-637-8, 9788371416378
Wydawnictwo: REA
Mamy 3 inne wydania tej książki

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej (wersja anglojęzyczna) aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej (wersja anglojęzyczna). czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl