Recenzje książki "Ever. Nieśmiertelni"

Dodaj swoją recenzję

Ever Bloom

28.06.2012

Alison Noel jest jedną z bardzo cenionych autorek dla młodzieży ale również dla dorosłych. Spod jej ręki powstała seria "Nieśmiertelni" oraz nawiązujące do niej książki o Riley Bloom. Aktualnie pisze jeszcze powieść pod tytułem "Greckie Wakacje", planowana premiera jest na 2 kwietnia 2013 roku. Wraz z rodziną mieszka w Laguna Beach w Kalifornii. C... {} Recenzja książki Ever. Nieśmiertelni

Ever

18.03.2012

Zaczęła się moja przygoda z cyklem Nieśmiertelni, nie jestem jakoś specjalnie zachwycona, ale też nie czuję rozczarowania. Główna bohaterka wydaje mi się trochę głupkowata, jednak komuś, kogo dotknęła taka trauma można pewne rzeczy wybaczyć. Spodobało mi się, że może kontaktować się ze swoją zmarłą siostrą, to było rzeczywiście coś ciekawego, co wz... {} Recenzja książki Ever. Nieśmiertelni

Ever.

3.03.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pewnego styczniowego dnia udałam się na małe zakupy do księgarni. Tam mój wzrok przykuła piękna i mroczna okładka. Niewiele myśląc pochwyciłam ją i pobiegłam do kasy. Tak właśnie w moje ręce trafiła powieść "Ever" autorstwa Alyson Noel. Główną bohaterką jest szesnastoletnia Ever Bloom, która straciła rodziców i siostrę w wypadku samochodowym. Od ta... {} Recenzja książki Ever. Nieśmiertelni

@Aly102@Aly102 {}

Ever. Nieśmiertelni

20.05.2011

„Ever” jest to książka rozpoczynająca serię „Nieśmiertelni”, którą pokochali ludzie na całym świecie. Z Alyson Noël, autorką powieści, spotkałam się pierwszy raz i muszę przyznać, że zyskała u mnie dużego plusa, dzięki swojej prostocie i naturalności. Co mnie zachęciło do przeczytania „Ever”? Hmm Parę dnie temu, koleżanka strasznie chwaliła tę ksią... {} Recenzja książki Ever. Nieśmiertelni

Evermore

6.04.2011

"(...) Nie potrafię dostrzec ludzkich motywacji, widzę przede wszystkim zdarzenia. Coś jak szereg obrazów pokazyjących czyjeś życie, niczym filmowe migawki, tylko w skróconej formie. A czasami widzę jedynie symbole, które muszę odczytać, żeby zrozumieć ich znaczenie - czuję się wtedy, jakbym stawiała tarota albo czytała Folwark Zwierzęcy." Z ... {} Recenzja książki Ever. Nieśmiertelni

Nieśmiertelna miłość

28.03.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jakiś czas czekałam na tę książkę. Przeszukiwałam biblioteczki koleżanek, bibliotekę miejska, przeszukałam nawet zasoby Internetu, (choć nie przepadam za czytaniem z komputera). Nie trafiłam na to, co chciałam. Los? Przeznaczenie? Nie poddałam się jednak, zapisałam tytuł i postanowiłam, że przyjdzie taki dzień, że i „Ever” zagości w moim umyśle. Ki... {} Recenzja książki Ever. Nieśmiertelni

@Sil@Sil {}

Ever. Nieśmiertelni

11.11.2010
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

A mamusia uczyła, żeby nie oceniać książki po okładce. A na opowiadała. Okładka „Ever” jest dla mnie przepiękna, jest tajemnicza i magiczna, ma piękny chabrowy odcień(chociaż ja się na kolorach nie znam!). Po tak pięknej okładce (mimo, że widziałam ładniejsze) szykowałam się na niezwykłą, magiczną powieść. Otrzymałam magiczną, ale typową, zwykła po... {} Recenzja książki Ever. Nieśmiertelni

Ever. Nieśmiertelni

17.08.2010

Wczoraj, tak około trzeciej nad ranem zakończyłam moją przygodę z "Ever" autorstwa Alyson Noel. Można powiedzieć, że piszę tą recenzję na świeżo. Książka została wydana niedawno, dlatego zdziwiłam się, kiedy dostrzegłam ją na półce w księgarni mojego miasta (a jak niektórzy wiedzą - mało zaopatrzonej). Był to kolejny, po "Mrocznym sekrecie", strzał... {} Recenzja książki Ever. Nieśmiertelni

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe