Recenzje książki "Falling fast"

Dodaj swoją recenzję

Falling Fast

13.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka niezwykle lekka i łatwa w odbiorze. Pomimo faktu, że porusza niezwykle trudną tematykę czyta się ją z przyjemnością i w zawrotnym tempie. Cieszę się, że na rynku pojawiła się książka, która w sposób przystępny dla młodego czytelnika analizuje problemy związane ze stratą najbliższej osoby, ze śmiercią i próbą samobójczą. Jednoczesny dodatek... {} Recenzja książki Falling fast

Falling fast

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hailee DeLuca postanawia zmienić swoje życie. Koniec z przesiadywaniem w domu i ukrywaniem się przed całym światem. Teraz Hailee chce znów robić wszystkie te rzeczy, których do tej pory się bała. No i właśnie wtedy poznaje Chase’a Whittakera i od pierwszej chwili wie, że ma poważny problem. Ogarniają ją te emocje, które chciała z siebie wyrzucić n... {} Recenzja książki Falling fast

Rewelacyjna!

23.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jeśli miałabym określić tę historię kilkoma słowami, były by nimi na pewno: zabawna, wzruszająca, urocza, zaskakująca. Jest to jedna z tych książek od których nie sposób się oderwać, a jak już jesteśmy do tego zmuszeni, to nie sposób o niej nie myśleć. Zdecydowanie "Falling Fast" należy do książek, które zostają z czytelnikiem na długo po jej prz... {} Recenzja książki Falling fast

⭐RECENZJA⭐

28.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć. Cześć. Zastanawiałam się po moim wczorajszym poście czy ciężko pisze się Wam recenzje negatywne bądź neutralne? 🤔🤔🤔 Ja osobiście nie mam z tym problemu, jednak po dodaniu recenzji negatywnej zaczynam mieć wątpliwości, czy aby nie za ostro oceniłam daną lekturę. Ale z drugiej strony jako recenzentka mam być szczera i napisać prawdę o moich... {} Recenzja książki Falling fast

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 2

Bądź odważna!

27.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Bądź odważna!". Hailee podróżuje swoją hondą przez całe lato. Chce pokonać swoje słabości, chce spróbować wszystkiego na co nigdy nie starczało jej odwagi. Obiecała to siostrze bliźniaczce, że zrobi wszystkie te rzeczy, że będzie odważna. W końcu dociera do Fairwood i od razu kieruje się na grób jej najlepszego przyjaciela. Nie planowała, że się ... {} Recenzja książki Falling fast

@pola841@pola841 {}× 2

Falling fast

3.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Te wakacje miały wiele zmienić w życiu Hailee, jednak nie myślała, że zmienią aż tak dużo. Wyruszyła w samotną podróż, bez konkretnego planu, nie wiedząc jakie miejsca odwiedzi. Trafia do małego miasteczka, miejsca, które zna tylko z opowieści przyjaciela. Jasper był dla niej bardzo ważny, choć znali się tylko z internetu, był jej najlepszym przyj... {} Recenzja książki Falling fast

Emocjonalne tornado!

28.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Falling fast” to pierwszy tom dylogii „Hailee & Chase” Bianci Iosivoni. Autorkę możecie znać dzięki jej bardzo dobrze przyjętej w Polsce serii „First”. Nie miałam jeszcze przyjemności czytać tej serii, dlatego nie wiedziałam, czego mogę spodziewać się po „Falling fast”, bo to moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki. Hailee wyrusza w podr... {} Recenzja książki Falling fast

tak wielki ładunek w pozornie spokojnej treści

28.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Falling fast... W tej książce jest tak...dużo. Dużo wszystkiego, dużo emocji, dużo ważnych rzeczy. Tak dużo, że ciężko mi uporządkować sobie w głowie to, co chciałabym napisać. Częściowo wydaje się taka spokojna, taka normalna, zwykła, ludzka, czasem nawet jakby 'nic się nie działo'. Jest taka prawdziwa. I uderzająca. Uderza tym bardziej, kiedy na... {} Recenzja książki Falling fast

@Angel@Angel {}× 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl