Food-Borne Pathogens. Methods and Protocols

Catherine C. Adley
Food-Borne Pathogens. Methods and Protocols
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

A collection of readily reproducible classic and emerging molecular methods for the laboratory isolation and identification of the pathogens, viruses, and parasites that cause food-borne disease. Among the pathogens covered are specific bacteria, including Salmonella spp, Campylobacter spp., Listeria spp., and Bacillus spp.; viruses, including noroviruses and enteroviruses; and parasites, including Cryptosporidium and seafood nematode worms. The protocols follow the successful Methods in Biotechnology® series format, each offering step-by-step laboratory instructions, an introduction outlining the principles behind the technique, lists of the necessary equipment and reagents, and tips on troubleshooting and avoiding known pitfalls.
Data wydania: 2005-10-06
ISBN: 978-1-58829-465-4, 9781588294654
Język: angielski
Wydawnictwo: Humana Press
Kategoria: Medycyna
Stron: 280

Autor

Dr. Catherine C. Adley Dr. Catherine C. Adley Catherine C. Adley, Ph.D. Senior Lecturer in MicrobiologyMicrobiology Laboratory Department of Chemical and Environmental Sciences University of Limerick, Limerick, Ireland.

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Food-Borne Pathogens. Methods and Protocols aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Food-Borne Pathogens. Methods and Protocols. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl