Recenzje książki "Grzech Reeda"

Dodaj swoją recenzję

Czasem oczywiste jest największą niewiadomą...

5.09.2022

Sięgając po czwarty tom serii Sinners&Reapers szczerze powiedziawszy nie za bardzo wiedziałam czego mam się po nim spodziewać. Poprzednia część nawet mi się podobała ( co można faktycznie sprawdzić po wcześniejszej recenzji), ale po tom pierwszy ani drugi na chwilę obecną nie sięgnęłam. Może to przez nawał pracy, a może przez to, że jednak nie za ... Recenzja książki Grzech Reeda

Grzech Redda

8.08.2022

RECENZJA "Grzech Reeda" to czwarta część cyklu "Sinner & Reapers" Agnieszki Siepielskiej. Elly to piękna kobieta, która od dziecka przyjaźni się z Reedem. Razem z chłopakami spędzałam mnóstwo czasu, aż w końcu się w nim zakochała, ale niestety bez wzajemności. Życie dziewczyny nigdy nie było łatwe, a ona skrywała wiele bolesnych tajemnic o któryc... Recenzja książki Grzech Reeda

Grzech Reeda

23.07.2022

Grzech Reeda jest czwartą częścią cyklu "Sinners & Reapers" Agnieszki Siepielskiej. Każda książka to odrębna opowieść o jednym z członków klubu motocyklowego, ale wszystkie łączą się w idealną całość. Pamiętacie Reeda, młodszego brata Paxtona? Reed na jakiś czas opuścił klub, ponieważ musiał poukładać sobie w głowie pewne sprawy. Teraz wraca. Cał... Recenzja książki Grzech Reeda

Grzech Reeda

6.07.2022

"Grzech Reeda" to czwarty tom cykluSinners & Reapers, w którym autorka ponownie zabiera nas w świat motocyklowego klubu. Nawet nie wiecie jak ja się stęskniłem za tymi niebezpiecznymi facetami i ich utrapieniami. "- Będziesz moim przewinieniem przeciwko każdemu punktowi z kodeksu klubu. Będziesz moją winą wobec moich braci. Będziesz moim grzechem... Recenzja książki Grzech Reeda

@iza.81@iza.81 × 4

7,5/10

6.07.2022

🏍ℜ𝔢𝔠𝔢𝔫𝔷𝔧𝔞🏍 Oj, długo nam autorka kazała czekac na czwarty tom "Sinners&Reapers", ale było warto. 😊 Z początku ciężko było mi się połapać w fabule, ale dość szybko przypomniałam sobie bohaterów i zależności, jakie między nimi występują.🥰 Dostajemy tu historię Ellie i Reeda. Wraz z Nikki tworzyli kiedyś paczkę przyjaciół, ale wszystko rozpadło się... Recenzja książki Grzech Reeda

„Udawane uczucia czasem zamieniają się w autentyczne. I to szybciej niż ktokolwiek mógłby prz...

6.07.2022

„Grzech Reeda” autorstwa Pani Agnieszki Siepielskiej, stanowi czwarty już tom przygód członków klubu motocyklowego Sinners&Reapers. Z racji tego, że jest to kontynuacja, to przed rozpoczęciem tej lektury miałam pewne obawy - bałam się, że nowa część nie utrzyma wysokiego poziomu swoich poprzedniczek. Na szczęście moje obawy okazały się bezpodst... Recenzja książki Grzech Reeda

Grzech Reeda

4.07.2022

„Będziesz moim przewinieniem przeciwko każdemu punktowi z kodeksu klubu. Będziesz moją winą wobec wszystkich braci. Będziesz moim grzechem. Ale tylko moim.” Elle i Reeda poznaliśmy już w pierwszym tomie, a teraz dostajemy ich całą historię. Od samego początku było wiadomo, że ona kocha jego, ale on jej nie. Tylko czy na pewno? Bo może jakieś w... Recenzja książki Grzech Reeda

świetna

2.07.2022

Ellie, Nikki i Reed kiedyś tworzyli zgraną paczkę, jednak to było dawno, teraz Ellie jest niemile widziana w klubie, do którego należy Reed i Nikki. Kobieta podejrzewana o udział w handlu organami. Członkowie klubu pragną nie tylko rozwiązać tajemnice, ale również pomścić śmierć bliskich. Postanawiają wykorzystać uczucie, jakim młoda kobieta darzy... Recenzja książki Grzech Reeda

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl