Handbook of Spices Seasonings and Flavorings 2e

S. Raghavan
Handbook of Spices Seasonings and Flavorings 2e
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Includes more than 200 individual spices, seasoning blends, and flavoring ingredientsPresents detailed information on properties, uses, preparation techniques, and applicationsIncludes other cutting-edge flavor contributors such as flowers, wrappers, seafood flavorings, and more This second edition of the bestselling and most extensive reference available on spices, herbs, and seasonings includes traditionally popular ingredients and the increasingly important ethnic spices, seasonings, and seasoning blends essential for creating ethnic, fusion, and regional American food products. The book explains current and emerging trends in the marketplace, contains a wealth of information, and provides a functional approach to creating flavors and seasonings for foods and beverages. New to this edition are additional spices and spice blends, basic formulations for seasoning blends, and more information on medicinal properties of spices.
Data wydania: 2006
ISBN: 978-0-8493-2842-8, 9780849328428
Język: angielski
Wydawnictwo: CRC Press Inc.

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Handbook of Spices Seasonings and Flavorings 2e nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Handbook of Spices Seasonings and Flavorings 2e. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl