Recenzje książki "Idol"

Dodaj swoją recenzję

Koniec

26.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Piszę tę recenzję prawie o pierwszej w nocy. Po czterech dniach wracania do tej książki osiągnęła stan mobilizacji, że albo ją dziś skończę albo odłożę na półkę by do niej dojrzeć. Mobilizacja była na tyle skuteczna, że właśnie skończyłam czytać a opinię piszę na bieżącą. IDOL książka z opisu banalna. Historia jakich wiele. Ale lubię złapać luz pr... {} Recenzja książki Idol

@Damka1988@Damka1988 {}× 1

Jakie to uczucie być dziewczyną rozchwytywanego idola ?

24.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień Dobry !!! Zastanawialiście się może, jakby to było być dziewczyną sławnego muzyka ? Nigdy, tak na dłuższą metę się nad tym nie zastanawiałam, ale teraz miałam okazję. Zagłębić się w ten świat., wraz zakupionym tomem z cyklu " VIP" Książka pod tytułem " Niegrzeczny Idol "okazała się być bardzo delikatną i za jednym zamachem. Niewyobrażaln... {} Recenzja książki Niegrzeczny Idol

Gorący Romans z muzyką w tle.

11.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uwielbiam muzykę, tak samo mocno jak książki. Często podczas czytania książki, zakładam słuchawki i puszczam swoją ulubioną muzykę, najczęściej są to właśnie mocniejsze brzmienia, dlatego nie mogłam się doczekać, aż przeczytam książkę o gorącym romansie zwykłej dziewczyny z młodym bogiem muzyki. Pewnie nie jedna z nas marzyła o spotkaniu swego ido... {} Recenzja książki Niegrzeczny Idol

Czy na pewno taki niegrzeczny?

13.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej! Za oknem mamy typową jesień. Ciągle pada i jest zimno 🌧 Najlepszym rozwiązaniem jest kubek herbaty i dobra książka. Co ciekawego czytacie? Może coś polecicie na te coraz dłuższe wieczory 🙂 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 W ostatnim czasie przeczytałam książkę, która miała swoją premierę 17 czerwca, był to "Niegrzeczny Idol" autorstwa Kristen Callihan ... {} Recenzja książki Niegrzeczny Idol

Idol?

28.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Romans, romans i jeszcze raz romans. To coś po co naprawdę rzadko kiedy sięgam. A dlaczego? Bo najczęściej takie romanse pokazują nam coś co w życiu jest nierealne, coś co wygląda inaczej – robią nam nadzieję i mącą w głowie. A jak tak naprawdę jest z tą powieścią? Może ona zawiera coś zgoła innego niż standardowe, ckliwe romansidła? Sprawdźcie to... {} Recenzja książki Niegrzeczny Idol

"Niegrzeczny idol"

28.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czy uda jej się zatrzymać idola, skoro cały świat chce jej go odebrać?” Libby ma dwadzieścia pięć lat jest zwykłą szarą myszką o przeciętnej urodzie, nieśmiała, miła, ułożona, nierzucająca się w oczy, lubi samotność. On Killian jest jej zupełnym przeciwieństwem, pewny siebie, przystojny, arogancki, sławny, seksowny, rozchwytywany przez fanki... {} Recenzja książki Niegrzeczny Idol

Niegrzeczny idol

15.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W tej książce nie ma w sumie nic niezwykłego. Jest fabuła jest mocno przewidywalna. Ale autorka napisała historię, która wciągnęła mnie od pierwszej strony. A raczej wkręciłam się w nią od słów "Na moim trawniku leży menel". Głupie i banalne. Prawda? Ale wtedy właśnie przepadłam i wiedziałam, że ta książka mi się spodoba. Kto normalny zaczyna pier... {} Recenzja książki Niegrzeczny Idol

Niegrzeczny idol || Genialna historia skryta w niepozornej książce

2.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Niegrzeczny idol" opowiada o losach Lobby, która na swoim trawniku spotyka pijanego mężczyznę. Tak zaczyna się historia miłosna. Opis wydawcy: Ona – zwykła dziewczyna. Domatorka, wręcz outsiderka, o przeciętnej urodzie, długich, prostych włosach w kolorze mokrego piasku. On – facet o powierzchowności herosa i boskiej arogancji. Wokalista... {} Recenzja książki Niegrzeczny Idol

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl