Instrukcje dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych GHP/GMP Cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia

Instrukcje dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych GHP/GMP Cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Teczka z wzorcowymi instrukcjami dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych. Każda instrukcja na oddzielnej planszy formatu A4 lub A5 nadaje się do bezpośredniego umieszczenia w zakładzie lub dalszego przetworzenia.Instrukcje dostępne są również w pojedynczych egzemplarzach w formie papierowej oraz na płytach CD w formacie PDF (do wydruku).Zapraszamy do działów głównych serwisu poświęconych instrukcjom oraz ich wersjom na CD.
Data wydania: 2004
ISBN: 978-0-00-000540-3, 9780000005403
Język: angielski
Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Instrukcje dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych GHP/GMP Cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Instrukcje dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych GHP/GMP Cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2025 nakanapie.pl