Recenzje książki "Jej słowa, jego czyny"

Dodaj swoją recenzję

Autorka kryminałów w opałach...

19.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Jej słowa, jego czyny" to debiutancka powieść Agnieszki Malinowskiej. Zuzanna to autorka kryminałów, która od niedawna prowadzi warsztaty pisarskie na uniwersytecie. Jej życie w końcu nabiera rozpędu i zmierza w dobrym kierunku. Jednak wszystko się sypie, gdy kobieta przypadkiem naciska na odcisk groźnemu szefowi mafii. Zuzanna jeszcze nie wiem,... {} Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

Ona pisze o morderstwach, on je popełnia.

19.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Ona pisze o morderstwach, on je popełnia” Czytając ten opis w pierwszej chwili myślałam, że biorę do ręki kryminał, a fabuła opiera się na tym, że Ona pisze książki, a On popełnia morderstwa na ich podstawie. Czy tak właśnie było? Nie! Czy jestem zawiedziona? Nie! “Jej słowa, jego czyny” Agnieszki Malinowskiej to naprawdę wciągająca historia, k... {} Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

Jej słowa, jego czyny

7.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wczoraj wróciłam z małych wakacji i nadrabiam zaległości. Zabrałam na wyjazd świetną książkę. Zapraszam na kilka słów o niej ⬇️⬇️⬇️ Czytając "Jej słowa, jego czyny" autorstwa Agnieszki Malinowskiej, aż chciałam napisać, że ten kryminał jest naprawdę dobrym romansem 😂😂 Autorka wprowadza nas w historię miłosną Zuzanny i Roberta. Jest to nietypowa pa... {} Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

Recenzja książki "jej słowa, jego czyny"

4.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

DZIEŃ DOBRY MOI MILI :) Co ciekawego dzisiaj czytacie? :) Jakie macie plany na ten długi weekend? :) U mnie oczywiście spacery o zabawa z Synkiem, rower oraz książki. Dzisiaj przychodzę do Was z recenzją książki Agnieszki Malinowskiej "Jej słowa, jego czyny". Książkę otrzymałam i przeczytałam dzięki uprzejmości wydawnictwa Novae Res, za co bardzo... {} Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

Jej słowa, jego czyny

26.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zuzanna pisze kryminały i eseje, uważa, że jest etyka zabijania i stara się tę tezę udowadniać. Pewnego dnia ma prowadzić warsztaty na uczelni, a kiedy się tam udaje, poznaje pewnego mężczyznę, który wyprowadza ją z równowagi, za co dostaje w twarz. Wtedy kobieta nie wie z kim ma do czynienia i w jakie kłopoty właśnie wpadła. Mężczyzna jest niebez... {} Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

"Jej słowa, jego czyny", czyli jak szybko główna bohaterka traci IQ, gdy poznaje samca alfę

19.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zdarzyło mi się w swoich rozważaniach literackich zabijać ludzi, z tego żyję. Ale nigdy nie patrzyłam na to przez pryzmat filozoficznych rozważań o konflikcie moralnym. Jednostkowy wybór dokonania zbrodni nie ciąży na ciele, a jedynie na umyśle, dlatego uważam, że realne jest dokonanie zbrodni doskonałej, ponieważ istnieją umysły doskonałe. Pytan... {} Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

Miłość, czy moralność?

13.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zuzanna jest początkującą autorką kryminałów. Zaczyna karierę jako wykładowca na Uniwersytecie, gdzie już pierwszego dnia podpada starszemu i zarazem bogatemu mężczyźnie. Okazuje się, że jest on jednym z najbardziej wpływowych ludzi w okolicy. Dziewczyna nie jest świadoma, że odrzucając jego zaloty, skazuje się na niechybną zgubę. Jednak jeden z p... {} Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

@izka91201@izka91201 {}× 1

Moralność jako pojęcie względne.

10.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł, blurb, a nawet pierwsze strony wskazywały, na mocny I zawiły kryminał z wątkiem psychopatycznym. Taki po którym, nie można spać, bo zastanawiamy się ,, jak to możliwe ". I choć z początku wydawało się, że może jednak przeczytam właśnie coś takiego, to niestety z każdą stroną dalej, poprostu się zniechęcałam. Nie rozumiem, jak ta książka moż... {} Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl