Recenzje książki "Kasa i perwersje"

Dodaj swoją recenzję

Mniej znaczy więcej

6.02.2022

Książki Megan March znam nie od dziś i niejednokrotnie autorka potrafiła mnie zaskoczyć. Kiedy tylko ukazała się nowa książka z pod jej pióra nie wąchałam się, aby ją przeczytać. Już na początku miałam problem, aby wbić się w fabułę. Wątek muzyczny, który myślałam, że będzie tu przewodni to tak naprawdę parę wzmianek. Cała fabuła tej książki opier... Recenzja książki Kasa i perwersje

KASA I PERWERSJE

19.01.2022

"...gdy dochodzisz w życiu do mojego poziomu bogactwa i sukcesu, jesteś przyzwyczajony do tego, że dostajesz praktycznie wszystkiego, czego chcesz ..." "...A ja chciałem jej teraz, jutro i dopóki się nie znudzę..." RECENZJA "KASA I PERWERSJE" TOM 1 AUTOR: MEGHAN MARCH WYDAWNICTWO: EDITIO SERIA: EDITIO RED „Można o mnie wiel... Recenzja książki Kasa i perwersje

Prosta dziewczyna i milioner

1.01.2022

Hollyw świat muzyki weszła, nie do końca znając zasady w nim panujące, dlatego dała wmanewrować się w niekorzystny kontrakt. Według kontraktu miała udawać dziewczynę kontrowersyjnej gwiazdy, żeby uratować jego wizerunek. Z czasemHollyzauważa, jak źle wygląda jej sytuacja. Przez naciski ze strony wytwórni nie może się rozwijać i ciągle jest przez n... Recenzja książki Kasa i perwersje

Recenzja

1.01.2022

Meghan March zachwyciła mnie trylogią o Gabrielu Legendzie, który skradł moje czytelnicze serce. Więc gdy tylko na horyzoncie pojawiła się kolejna trzytomowa seria, wiedziałam, że muszę ją koniecznie poznać. Choć muszę przyznać, że nawet sam już tytuł mnie zaintrygował i skusił. Jak myślicie „Kasa i perwersje” zwłaszcza te perwersje, przypadły mi ... Recenzja książki Kasa i perwersje

Kasa i Perwersje

28.12.2021

„Mam zamiar posiąść tę kobietę - jej ciało, serce i pieprzoną duszę.” Jedna wspólna noc zmieniła wszystko. Czy skusisz się na jego ofertę? Creighton Karas - wymagający i emanujący pewnością siebie, bogactwem, seksowny. Zawsze dostaje to co chcę i nigdy się nie podaje. Jest największym dupkiem jaki chodzi po tej planecie i szczyci się tym. ... Recenzja książki Kasa i perwersje

🌟RECENZJA🌟

19.12.2021

Meghan March „Kasa i Perwersje” seria:”Kasa i perwersje”tom1 @editio.red premiera:🌟30.11.2021🌟 🔥Pierwszy tom trylogii,który przenosi czytelnika w świat rozkoszy,władzy,wielkich pieniędzy i perwersji,która rozgrzewa do czerwoności🔥 🌟Mocne charaktery głównych bohaterów sprawia,że pomiędzy nimi ciagle iskrzy.Walka o dominację sprawia,że oboje chcą r... Recenzja książki Kasa i perwersje

Krótki wstęp do obiecującej serii

16.12.2021

”Kasa i perwersje” Meghan March to autorka już raczej rozpoznawana, która wyrobiła sobie renomę i jej książki kojarzą się jako te gorące. Za mną już 3 jej serie i nie mogłam oprzeć się kolejnej . Czy “Kasa i perwersje” spełniła moje oczekiwania ? Zdecydowanie tak ! I jedyne czego mogę się tu w sumie doczepić , to liczba stron , tzn . - dlaczeg... Recenzja książki Kasa i perwersje

⭐RECENZJA⭐

9.12.2021

Cześć! 🖐🏻 Był u Was Mikołaj? 🤓 U mnie tak! No w końcu byłam bardzo grzeczna w tym roku, chociaż nad tym bym się głęboko zastanowiła 😅😁🤣😜😂 ⭐RECENZJA⭐ "Jakiś czas temu Holly Wix, początkująca piosenkarka country, otrzymała dziwną ofertę. Za udawanie dziewczyny JC Hughesa, gwiazdora muzyki country, obiecano jej przepustkę do wielkiej kariery. Tra... Recenzja książki Kasa i perwersje

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl