Recenzje książki "Kolekcjoner"

Dodaj swoją recenzję

"KOLEKCJONER" ALEX KAVA

26.12.2017
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Alex Kava jest jedną z popularniejszych pisarek kryminałów. Seria książek o agentce FBI Maggie O`Dell jest wychwalana przez czytelników. Agentka specjalna Maggie O'Dell widziała wiele w swojej karierze. Ścigając morderców, psychopatów i przestępców, zagłębiała się w najbardziej mroczne, najbardziej przerażające zakamarki ludzkiego umysłu. Ale k... {} Recenzja książki Kolekcjoner

{}

Odkryć prawdę...

23.07.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Patrol. Straż Wybrzeża z helikoptera sprawdza wody Zatoki Meksykańskiej. Rutyna. Obowiązek. Codzienność. Jednym słowem, nic nadzwyczajnego - ale, ale jednak coś tam jest! Coś wypatrzono! Ekipa po wciągnięciu na pokład, jednoznacznie stwierdza, że to lodówka rybacka z niecodzienną zawartością…, bo zamiast ryb są tam części ludzkiego ciała! Tors, sto... {} Recenzja książki Kolekcjoner

Alex Kava "Kolekcjoner"

11.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Półki księgarń i bibliotek uginają się pod ciężarem książek kryminalnych, których na naszym rynku jest dużo. Od klasyków Agathy Christie po współczesnych autorów, m.in. Alex Kave. Kryminał to jeden z moich ulubionych gatunków literacki, dlatego nie obce mi są książki wyżej wymieninych autorek. Kolekcjoner to pozycja, którą zaczynałam swoją przygodę... {} Recenzja książki Kolekcjoner

@Drrim@Drrim {}× 1

Kolekcjoner

7.01.2012

Alex Kava- pisarka amerykańska, autorka bestsellerów z gatunku thrillerów psychologicznych. ,,Kolekcjoner" to najnowsza powieść tej autorki. Zatoka Meksykańska (Floryda)- straż przybrzeżna wyławia z wody tajemniczą skrzynkę, w której znajdują się starannie zapakowane części ludzkiego ciała. Maggie O'Dell, agentka FBI i psycholog kryminalny musi st... {} Recenzja książki Kolekcjoner

Zbrodniczy proceder – recenzja książki „Kolekcjoner” Alex Kavy

31.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Kolekcjoner”, to trzecia i ostatnia książka Alex Kavy obok „Dotyku zła” i „Zła koniecznego”, wydana nakładem Wydawnictwa Mira w kolekcji ekskluzywnej. Piękne wydanie tych trzech pozycji jest dużą zaletą, obok niewątpliwego atutu, jakim jest ich treść. I choć moim zdaniem „Kolekcjoner” jest najmniej trzymającą w napięciu książką Kavy spośród tych t... {} Recenzja książki Kolekcjoner

Kolejne spotkanie z agentką O'Dell

27.11.2011

Podobnie jak w całym pakiecie , który wydała właśnie MIRA, uwagę zwraca już fakt, że książka jest naprawdę dobrze wydana. Okładka designem przyciąga wzrok i krzyczy - przeczytaj mnie jeżeli masz ochotę na trochę mocnych wrażeń. Na początku lektury poczułam się lekko zawiedziona ponieważ autorka bardzo szybko "przedstawia" nam mordercę. Byłam troch... {} Recenzja książki Kolekcjoner

@funcia@funcia {}

'Kolekcjoner" Alex Kava

14.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Alex Kava jest amerykańską pisarką, autorką bestsellerów z gatunku thrillerów psychologicznych. Aż głupio się przyznać, ale "Kolekcjoner" jest pierwszą książką tej autorki jaką miałam okazję przeczytać. Obawiałam się tego spotkania, ale zdecydowanie nie żałuje tych kilku wieczorów spędzonych z tą powieścią!!! Miłym dodatkiem do "Kolekcjonera" jest... {} Recenzja książki Kolekcjoner

@w_asia@w_asia {}

Kolekcjoner

14.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Alex Kava - (właściwe imię Sharon) jest pisarką, autorką bestsellerów z gatunku thrillerów psychologicznych. Dla wielbicieli tego gatunku, książki Alex Kavy będą prawdziwą ucztą, gdyż autorka w mistrzowski sposób tworzy świat pełen zbrodni, czarnych charakterów, okrucieństwa. Jej książki trzymają w napięciu i na każdym kroku zaskakują , tak jak zas... {} Recenzja książki Kolekcjoner

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe