Listy pieczętowane sosem, czyli gdzie karmią najlepiej w Polsce

Piotr Bikont
Listy pieczętowane sosem, czyli gdzie karmią najlepiej w Polsce
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Przewodnik po polskich restauracjach, których nie wolno ominąć! Świat kuchni od Bałtyku do Tatr, ogólnopolska karta sprawdzonych i polecanych dań, najlepsi z najlepszych szefów kuchni, smakowite tajemnice przydrożnych barów i lokali - wszystko, czego Polak powinien spróbować.
Data wydania: 2001
ISBN: 978-83-08-03147-6, 9788308031476
Wydawnictwo: Wydawnictwo Literackie

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Listy pieczętowane sosem, czyli gdzie karmią najlepiej w Polsce? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Listy pieczętowane sosem, czyli gdzie karmią najlepiej w Polsce. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl