Recenzje książki "Marcowe Fiołki"

Dodaj swoją recenzję

Marcowe fiołki

13.08.2014

"Marcowe fiołki" to moje pierwsze spotkanie z twórczością Sarah Jio i jestem pewna że nie ostatnie. Poznajemy Emily, która jest pisarką, a jednocześnie główną bohaterką powieści. Jej życie legło w gruzach, mąż po dziesięciu latach małżeństwa odchodzi do innej kobiety. Emily jest zrozpaczona, nie może dojść do siebie po tym jak opuścił ją mężczyzna... {} Recenzja książki Marcowe Fiołki

''Marcowe fiołki''

2.05.2014

Ostatnio, będąc w bibliotece, postanowiłam sięgnąć po książkę ''Marcowe fiołki'', którą napisała Sarah Jio, której do tej pory nie znałam. Ta pozycja z literatury pięknej wydawała mi się ciekawa, ponieważ na różnych stronach przeczytałam wiele opinii na jej temat i większość z nich była pozytywna. Książka opowiada o losach dorosłej Emily, która ki... {} Recenzja książki Marcowe Fiołki

Marcowe fiołki

30.04.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O książkach Sarah Jio słyszałam i czytałam niejednokrotnie, zawsze były to pozytywne opinie zachęcające do czytania. Jednak do tej pory nie dane mi było poznać choćby jedną jej powieść... Aż do teraz. Spodziewałam się dobrej lektury, książka już z daleka pachniała "chwilą błogiego odprężenia", ale to co zastałam między jej okładkami sprawiło, że na... {} Recenzja książki Marcowe Fiołki

@ejotek@ejotek {}

Najpiękniejsze kwiaty

15.04.2014

Marcowe fiołki Myślę, że większość z nas drodzy czytelnicy miała kiedyś złamane serce: znalazła się w nie do końca udanym związku. Być może była młoda i naiwna, być może została zdradzona, a być może zakończyła związek w sposób przyjacielski. W każdym z tych przypadków to boli. Czasem dłużej, czasem krócej, czasem mniej lub więcej, ale boli. Tak ja... {} Recenzja książki Marcowe Fiołki

Sekret marcowych fiołków

19.02.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Marcowe fiołki" Sarah Jio to przepiękna opowieść o miłości, która nie dość, że przetrwała próbę czasu i przeróżne przeciwności losu, to na dodatek odmieniła losy wielu osób na przestrzeni kilkudziesięciu lat. To historia, która dogłębnie wzrusza i wzbudza tak wiele emocji, że nie sposób wyrazić ich słowami. To jedna z tych opowieści, które już na ... {} Recenzja książki Marcowe Fiołki

Jeden miesiąc, wiele zdarzeń

29.09.2012

Sara Jio to autorka mi osobiście nieznana. "Marcowe fiołki" uznałam za jej debiut literacki, jak się okazuje słusznie. To jej pierwsza powieść. I zarazem pierwsza z jaką przyszło mi się zmierzyć. Szukając wiadomości o autorce odkryłam jeszcze dwa tytuły opatrzone jej nazwiskiem:"Dom na plaży" i "Jeżynowa zima" Kto wie, może i z nimi nawiążę bliższ... {} Recenzja książki Marcowe Fiołki

@Lirith@Lirith {}

Nigdy nie mogliśmy się zgrać w czasie

24.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sarah Jio - pisarka oraz dziennikarka. Tworzy artykuły dla magazynów o tematyce zdrowotnej. Jest autorką setek tekstów dotyczących zdrowego żywienia, diet czy odchudzania. Zdziwiło mnie to trochę, gdyż jej książki to całkowicie inna tematyka. Autorka jest też znaną blogerką. Obecnie mieszka w Seattle z mężem oraz trzema synkami. Emily – bohaterka ... {} Recenzja książki Marcowe Fiołki

@awiola@awiola {}

"Marcowe fiołki"

17.03.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka „Marcowe fiołki” Sarah Jio przyciągnęła moją uwagę piękną okładką z rozmarzoną dziewczyną zapatrzoną w dal. Przeczytałam opis i stwierdziłam, że to coś w sam raz dla mnie. Intuicja mnie nie zawiodła. Emily jest pisarką - autorką bestsellerowej powieści. Jednak od tego czasu minęło już wiele lat, a ona nie jes... {} Recenzja książki Marcowe Fiołki

@diunam@diunam {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe