Recenzje książki "Marzenia spełniają się jesienią"

Dodaj swoją recenzję

A jakie są twoje marzenia ?

31.07.2022

Witajcie :) Dzisiaj jest jeden z chłodniejszych dni tego lata, dlatego żeby rozgrzać was trochę zapraszamy do świata słodkiej opowieści, z trudną i gorzką prawdą w tle, od której z pewnością się rozgrzejecie. Wejdźcie z nami do świata Asi, której życie nie rozpieszczało, a i tak zachowała piękną duszę. Zapraszamy na zapoznanie się z naszą opinią n... Recenzja książki Marzenia spełniają się jesienią

Miłość równa się wolność

22.07.2022

"Nie można być niewolnikiem miłości ani drugiego człowieka, bo wtedy się wewnętrznie umiera. Miłość równa się wolność". Mówi się, że jesień to druga wiosna. Mówi się także, że trudno rozstrzygnąć, która z tych pór roku jest piękniejsza. Jedno jest jednak pewne, każda z nich to dobry czas na spełnienie marzeń, podobnie jak każdy etap naszego... Recenzja książki Marzenia spełniają się jesienią

@awiola@awiola × 9

"Ludzie bez masek są naprawdę piękni i wartościowi."

16.07.2022

"(...) jedni nas zawodzą i odchodzą, a na to miejsce niespodziewanie pojawiają się inni. I to często ci, którzy tak niepozornie dryfują gdzieś obok nas, nie narzucając się zbytnio swoją obecnością." Zawsze mam problem z odpowiedzią, kiedy ktoś mnie pyta, jaka jest moja ulubiona pora roku. W każdej można znaleźć coś, co nas urzeka i zachwyca. ... Recenzja książki Marzenia spełniają się jesienią

Marzenia spełniają się jesienią

13.07.2022

Dziś przyszła pora napisać o odczuciach towarzyszących mi po lekturze debiutanckiej powieści pani Marty Nowik. Muszę w tym miejscu przyznać, że nastawiona byłam na kolejny romans, o którym zapomnę w ciągu kilku dni, jednak zostałam zaskoczona... po kilkunastu dniach od skończenia lektury nadal myślę o jej fabule. "Marzenia spełniają się jesi... Recenzja książki Marzenia spełniają się jesienią

Marzenia spełniają się jesienią

8.07.2022

"Marzenia spełniają się jesienią" jest debiutancką powieścią Marty Nowik. Czy książkę z jesienną szatą graficzną można czytać wiosną lub inną porą roku? Jak najbardziej tak. A jakie ma znaczenie dla fabuły? Bardzo duże, sami sprawdźcie. Jesień jest moją ulubioną porę roku, więc szczególnie zwróciłem uwagę na ten element lektury. Książka jest prze... Recenzja książki Marzenia spełniają się jesienią

@iza.81@iza.81 × 6

Book Coffee Cake

12.06.2022

“Marzenia spełniają się jesienią” to debiut autorki Marty Nowik. Książka opowiada historię kobiety, która w tragicznym wypadku straciła swojego ukochanego. Joanna każdego dnia stara się odbudować swoje utracone życie. Pozytywnym aspektem okazuje się wprowadzenie nowego sąsiada. Kamil i Joanna szybką znajdują nić porozumienia. Okazuje się, że oboj... Recenzja książki Marzenia spełniają się jesienią

ciekawa

12.06.2022

Życie Joanny w jednej chwili się rozsypało. Podczas pływania po jeziorze doszło do tragedii, Hubert, jej narzeczony, ratując jej życie, sam zginął. To załamało kobietę, przez długi czas nie potrafiła się pozbierać. Teraz jest trochę lepiej, jednak nadal stroni od towarzystwa. Kamil po zdarzeniu, które złamało mu, serce pakuje się i wyjeżdża z Wars... Recenzja książki Marzenia spełniają się jesienią

Jesienne marzenia

11.05.2022

Bardzo lubię sięgać po debiuty. Poznawać nowych autorów, podpatrzeć jak poradzili się z wyzwaniem jakim jest wydanie książki. Książka "Marzenia spełniają się jesienią" urzekła mnie piękną okładką, tytułem oraz opisem. Główna bohaterka Joanna nie miała łatwego życia. Rodzice po rozwodzie zostawili ją i każde rozjechało się za poszukiwaniem nowej mi... Recenzja książki Marzenia spełniają się jesienią

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl