Recenzje książki "Melancholia sukuba."

Dodaj swoją recenzję

Niesamowita, seksowna, zabawna!

6.04.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„- No, wreszcie jesteś. Już... - Przerwał i przyjrzał mi się uważniej. - Rany... ładnie dziś wyglądasz. Zrobiłaś coś ze sobą? Bzyknęłam tylko trzydziestoczteroletniego prawiczka, pomyślałam.” Sukuby od wieków uznawane są za demony wysysające z ludzi energię życiową poprzez seks, czasem pragnące w ten sposób zemścić się na ofierze lub zagwarantować... {} Recenzja książki Melancholia sukuba.

Niegrzeczny sukub

21.02.2012

Richelle Mead jest amerykańską pisarką książek, głównie z kategorii fantasy. Większość z nich jest typowa dla młodzieży, ale nie tylko. Pani Mead sławę zyskała dzięki powieściom o Georginie Kincaid, czy serii Akademia wampirów. „Melancholia sukuba” to właśnie pierwsza część przygód sukuba z Seattle. Niedawno ostatnia część pod tytułem „Odkrycie... {} Recenzja książki Melancholia sukuba.

Melancholia Sukuba

2.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sukuby to demony przybierające postać pięknych kobiet, które nawiedzają mężczyzn w snach i kuszą ich, w celu pozyskania ich energii życiowej poprzez stosunek płciowy. Główna bohaterka „Melancholii sukuba” od dobrych kilku stuleci jest właśnie takim sukubem na usługach Piekła. Brzmi demonicznie? Otóż Georgina nie jest typowym sukubem. Stała się nim ... {} Recenzja książki Melancholia sukuba.

Sukuba blues

26.04.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Richelle Mead to amerykańska autorka, znana przede wszystkim z książek o Georginie Kincaid i serii o Akademii Wampirów. Jej książki o wampirach to jedyne popularne powieści o tych krwiożerczych istotach, które mnie oczarowały, wciągnęły do reszty i do tej pory myślę o nich w samych superlatywach. Sięgając po „Melancholię sukuba” miałam nadzieję na ... {} Recenzja książki Melancholia sukuba.

Melancholia Sukuba

2.04.2011

Do tej pory nie miałam w ogóle pojęcia, o tym, ze istnieje coś takiego jak Sukub. Owszem, fascynują mnie wszystkie dziwne i przerażające stworzenia - lecz do tej pory żyłam tylko w świecie wampirów i wilkołaków, sukuby to dla mnie całkowita nowość. Dlatego właśnie, postanowiłam im się bliżej przyjrzeć i przeczytać 'Melancholię Sukuba', coraz bardzi... {} Recenzja książki Melancholia sukuba.

Melancholia Sukuba

19.03.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przeglądając księgarnię internetową wpadłam przypadkiem na Melancholię Sukuba, a ponieważ autorka napisała też jedną z moich ulubionych serii - Akademię Wampirów, to stwierdziłam, że powinnam się również zaznajomić z jej innymi książkami. Tak więc, zamówiłam od razu pierwsze trzy części i gdy tylko paczka do mnie dotarła niecierpliwie ją otworzyłam... {} Recenzja książki Melancholia sukuba.

Melancholia sukuba, Richelle Mead

4.03.2011

Jak część z Was wie, serię zaczęłam czytać od drugiego tomu przez zwykłą pomyłkę. Cały czas chciałam przeczytać pierwszą część, aż w końcu teraz mi się udało. Autorką serii jest Richelle Mead, której powieści stają się bestsellerami. Co ciekawe, seria o sukubie została przeniesiona na ekran jako serial telewizyjny w USA, może na ekrany polskich tel... {} Recenzja książki Melancholia sukuba.

Melancholia sukuba

17.08.2010

"Melancholia sukuba" - kolejna powieść o istotach nieśmiertelnych i obdarzonych dodatkowymi przywilejami. Wiele osób polecało mi tą książkę, sądząc że jest naprawdę dobra, wciągająca i trudno się od niej oderwać. Przekonałam się i w ciągu kilku dni miałam ją na swojej półce, gdzie "cierpliwie czekała" na swoją kolej. Sukub to chyba najlepsze zajęci... {} Recenzja książki Melancholia sukuba.

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe