Recenzje książki "Męski obowiązek"

Dodaj swoją recenzję

Powieść z pogranicza romansu i thrillera...

11.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Męski obowiązek" to najnowsza propozycja od Angeli Węckiej. Na co dzień Jagoda Worytko prężnie rozwija swoją firmę w Warszawie. Zmęczona swoim dotychczasowym życiem i przeszłością, zamierza odpocząć. Schronienie znajduje w Borach Tucholskich w domu swoich nieżyjących już dziadków. Jednak szybko okazuje się, że w tej małej wiosce o nazwie Smolnik... {} Recenzja książki Męski obowiązek

Recenzja książki "Męski obowiązek"

10.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA Dzień dobry Kochani. Jak Wam mija kolejny tydzień stycznia? Ile już książek przeczytaliście? Ja już przeczytałam 4 książki w tym miesiącu. Jak na razie passa czytelnicza mi sprzyja, ale jak długo tego to i najstarsi górale nie wiedzą. Dzisiaj mam dla Was recenzję książki Angeli Węckiej „Męski obowiązek". To pierwszy tom rozpoczynający „Dy... {} Recenzja książki Męski obowiązek

Męski obowiązek

7.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

⭐Recenzja⭐ 🏵"Męski obowiązek " to połączenie thrillera i romansu. Wciągnął mnie już od pierwszej strony. Uwielbiam takie połączenia, szczególnie gdy mają miejsce w cichych i spokojnych na pozór małych miejscowościach. Ale w tej książce nic nie jest takie, jakie się wydaje... 🏵Główna bohaterka Jagoda przeżyła prawdziwą traumę w dzieciństwie i pom... {} Recenzja książki Męski obowiązek

Męski obowiązek

10.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Umrzeć jest tak samo łatwo, jak żyć. Czasami jeden błąd kosztuje nas wszystko to, co cenne”. Angela Węcka dała mi już dwukrotnie szansę na zapoznanie się z jej piórem. „Męski obowiązek” to już trzecia książka autorki, którą mam przyjemność obejmować patronatem medialnym, ale też trzecie zupełnie inne oblicze jej talentu. „Ostry” był bardzo erot... {} Recenzja książki Męski obowiązek

Bory Tucholskie i tajemnica do odkrycia.

5.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ucieczka, las, przystojny leśniczy, uczucie i wielkie, skrywane od lat tajemnice. Czy ktoś będzie w stanie je odkryć? Jagoda Worytko postanawia odetchnąć od życia w Warszawie i ukryć się w Borach Tucholskich, gdzie znajduje się domek po jej zmarłych dziadkach. Ma nadzieję, że to właśnie w tym miejscu uda jej się zaznać tak potrzebnego spokoju i... {} Recenzja książki Męski obowiązek

Czy wyjazd z Warszawy był naprawdę tak dobrym pomysłem?

23.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jagoda Worytko próbuje uciec od problemów. Opuszczając Warszawę, liczy na to, że zdoła ukryć się w Borach Tucholskich, w domku po dziadkach. Mieszkańcy Smolnik nie przyjmują jej ciepło, jakby się tego spodziewała. Od samego początku czuje, że dzieje się tutaj coś złego, przeczucie ją nie myli, ponieważ jakiś czas po przyjeździe mieszkańcy zwołują... {} Recenzja książki Męski obowiązek

Męski obowiązek

18.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Fabuła książki jest zupełnie niebanalna. Styl autorki poznałam w książce "Ostry" i muszę przyznać, że ta książka napisana w podobnym. Książka jest z gatunku literatura obyczajowa i romans. Trochę odbiega od typowego romansu, za to ma wątek kryminalny choć także nie do końca. Jagoda Wyrotko wyjeżdża do domu dziadków w Borach Tucholskich. Jak to sa... {} Recenzja książki Męski obowiązek

@Lalka1@Lalka1 {}× 1

recenzja

12.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jagoda Worytko prowadzi dobrze prosperującą firmę stolarską w Warszawie. Pewnego dnia postanawia rzucić wszystko i wyjechać w Bory Tucholskie. To tam u dziadków wraz z rodzicami spędzała lato. Z tym miejscem wiąże dużo pozytywnych wspomnień. Smolniki jednak nie witają dziewczyny z otwartymi ramionami. Zamknięta społeczność nie lubi napływu ludzi z... {} Recenzja książki Męski obowiązek

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl