Mięsa i ryby

Marek Łebkowski
Mięsa i ryby
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Wyrafinowane przepisy mistrza patelni. kolejna część pięciotomowej serii Sekrety Mojej Kuchni odsłania tajemnice przyrządzania potraw z mięs, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza. Prezentuje dania kuchni całego świata, nie zapominając o naszych rodzimych przysmakach. Książka - wspaniały przewodnik po kuchniach innych narodów - sprawi, że nikogo nie będą przerażały takie nazwy, jak: brandade, moussakas, cassoulet i choucroute. Oprócz tych wielu wspaniałych przepisów publikacja zawiera canne rady dotyczące przyrządzania mięs i ryb i innych dań na ich bazie, np. pierogów.
Data wydania: 2003
ISBN: 978-83-7311-604-7, 9788373116047
Wydawnictwo: Świat Książki

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Mięsa i ryby? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Mięsa i ryby. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl