Recenzje książki "Miłość aż po grób"

Dodaj swoją recenzję

Przeszłość czasem rzuca długie cienie

21.05.2024

Miłość aż do grobowej deski, kocham cię na zabój, póki śmierć nas nie rozłączy czy umierając z miłości – tego typu stwierdzenia poniekąd mogą utwierdzić nas w przekonaniu, że dana osoba odczuwa wobec nas bardzo silne, pozytywne emocje. Czasem jednak aż za silne i jednak nie aż tak pozytywne. Przekonała się o tym pisarka Róża Krull. Jak zwykle wpak... Recenzja książki Miłość aż po grób

@jorja@jorja × 26

10/10! Kolejna rewelacyjna komedia kryminalna!

10.05.2024

„Miłość aż po grób” to kolejna rewelacyjna książka z cyklu o przygodach Róży Krull. To pełna humoru i zaskakujących zwrotów akcji komedia kryminalna. Alek Rogoziński ma bardzo lekki i prosty styl pisania, dzięki temu tę historię czyta się bardzo szybko. Osobiście uwielbiam kryminały, ale to właśnie komedie kryminalne oprócz licznych zagadek ... Recenzja książki Miłość aż po grób

świetna

8.05.2024

Róża Krull to popularna autorka, słynąca ze świetnych kryminałów. Kobiete zaczyna przeładować anonimowy wielbiciel i wszystko wskazuje na to, że jest nim dawna sympatia kobiety ze szkolnych lat. Jednak zanim Róża zdąży to sprawdzić, zostaje aresztowana pod zarzutem zabójstwa rzekomego amanta. Sytuacja Róży nie maluje się w zbyt optymistycznych bar... Recenzja książki Miłość aż po grób

WK
@w_ksiazkowym_zaciszu
× 1

Miłość aż po grób

8.05.2024

" [...] Uważam, że w kategorii lenistwa pobiłaś już wszystkie rekordy. Za moment zasłużysz na miano żeńskiej wersji George'a R.R. Martina! [...]" To było moje drugie spotkanie z cudowną i zabawną Różą Krull. Stworzył ją wyjątkowy Alek Rogoziński. Tym razem jego dzieło nosi tytuł "Miłość aż po grób". Jego najnowszą książkę czytałam pod postacią au... Recenzja książki Miłość aż po grób

Miłość aż po grób ;-)

7.05.2024

Kochani to kolejna emocjonująca odsłona serii "Róża Krull na tropie" autorstwa Aleka Rogozińskiego. W tej ekscytującej historii popularną pisarkę kryminałów, Różę Krull, zaczyna prześladować tajemniczy „cichy wielbiciel”, który okazuje się być jej dawnym szkolnym kolegą. Niebezpieczeństwo przybiera na sile, gdy Róża zostaje aresztowana pod zarzut... Recenzja książki Miłość aż po grób

KD
@kd.mybooknow
× 2

Róża za kratkami

28.04.2024

Alek Rogoziński słynie z komedii kryminalnych i muszę przyznać, że z książki na książkę jest w nich coraz lepszy. „Miłość aż po grób" to siódmy tom cyklu przygód Róży Krull, popularnej pisarki z żyłką do kryminalnych zagadek. W tej części ma ona wielbiciela prześladowcę. Wokół niej zaczynają dziać się niezrozumiałe zdarzenia. Ktoś włamuje się do ... Recenzja książki Miłość aż po grób

@Aga_M_B@Aga_M_B × 1

Róża w natarciu

25.04.2024

Q: Macie jakąś swoją ulubioną serię książkową, która ma więcej niż 5 tomów? U mnie jedną z takich ulubionych serii, jest ta o przygodach Róży Krull. W tej serii na chwilę obecną okazało się już siedem tomów i dziś porozmawiamy sobie o tym ostatnim. Zanim jednak przejdę do całej recenzji, chciałbym tylko napomknąć, że tę serię według mnie można cz... Recenzja książki Miłość aż po grób

Miłość aż po grób.

23.04.2024

"Miłość aż po grób" Alka Rogozińskiego to powieść, która z łatwością przyciągnie miłośników komedii kryminalnych, proponując im nie tylko wartką fabułę, ale również unikalne połączenie humoru i suspensu. Książka opowiada o perypetiach Róży Krull, popularnej pisarki kryminałów, która nagle znajduje się w samym środku prawdziwej zagadki kryminalnej.... Recenzja książki Miłość aż po grób

@Malwi@Malwi × 26
© 2007 - 2024 nakanapie.pl