Recenzje książki "Mistrz"

Dodaj swoją recenzję

Najlepsze dopiero Cię spotka

1.08.2012

"Możesz robić, co chcesz. Możesz dokonać wszystkiego, czego pragniesz. Nigdy nie brakuje ci pieniędzy, a czas nie jest twoim wrogiem. Jeśli naprawdę chcesz dokonać w życiu czegoś wielkiego, może ci brakować jedynie pomysłu. Czas i pieniądze to tylko kwestia odpowiedniej perspektywy. " Książka Andego Andrewsa " Mistrz" opowiada histor... {} Recenzja książki Mistrz

Mistrz - Andy Andrews

10.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dwudziestokilkuletni Andy jest bezdomny. Nie ma nadziei na lepsze jutro. Nie wie, co ze sobą zrobić aż do dnia, kiedy spotyka Jonesa. Staruszek rozmawia z nim, radzi i mówi o spojrzeniu na życie z „szerszej perspektywy”. Następnie młode małżeństwo, które już zbliża się do podpisania papierów rozwodowych. Nawet nie mają pojęcia, co tak naprawdę zrob... {} Recenzja książki Mistrz

Mistrz

8.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Mistrz" już od początku przyciąga do siebie. Piękna pomarańczowa bądź niebieska okładka a na niej stara walizka. Opis na okładce również szalenie interesujący: "Nie obawiaj się! Jesteś dokładnie w tym miejscu, w którym masz być. Tak, trudno w to teraz uwierzyć. Możesz osiągnąć to, czego tak bardzo pragniesz. Najważniejsze, w którą pójdziesz stron... {} Recenzja książki Mistrz

Mistrzowska pozycja!

15.06.2012

„Wiele cennych rzeczy w życiu zostaje nieodnalezionych, ponieważ nigdy nie decydujemy się na to, by ich poszukać. Często nie zadajemy odpowiednich pytań, takich, które pozwolą rozwiązać nasze problemy. Złapani w sieć strachu i żalu zapominamy o nadziei lub mamy ją za matkę głupców. Tymczasem nadzieja jest czymś więcej niż dowodem na możliwość istn... {} Recenzja książki Mistrz

"Mistrz" - Andy Andrews

2.09.2011

Na imię ma Jones, pojawia się nie wiadomo skąd, nie wiadomo kiedy. Nikt nie wie, gdzie mieszka, czym się zajmuje i co targa w walizce, której nie wypuszcza z ręki. Ubrany zawsze tak samo, nie starzejący się uśmiechnięty staruszek stanowi nie lada zagadkę. Tym bardziej, że zawsze zjawia się w przełomowym momencie dla jakiegoś człowieka. Wyszukuje ta... {} Recenzja książki Mistrz

"Mistrz" Andy Andrews

1.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„…nawet podczas ciężkich chwil ważne jest, by pamiętać, że są one normalną częścią naszego zmiennego losu, nie warto lecz zbytnio się nimi przejmować. W gruncie rzeczy każdy z nas albo właśnie przechodzi kryzys, albo z niego wychodzi, albo zmierza w jego kierunku. Kryzys? To zaledwie jeden z wielu czynników składających się na życie.” W takim ton... {} Recenzja książki Mistrz

Mistrz

14.02.2011

Jak głoszą informacje zamieszczone na okładce książki Andy Andrews jest pisarzem, który został okrzyknięty przez New York Timesa "jednym z najbardziej wpływowych ludzi w Ameryce". Ponadto jest on również autorem powieści i poradników oraz rozchwytywanym specjalistą od szkolenia i motywowania pracowników w wielkich korporacjach. Prowadził wykłady dl... {} Recenzja książki Mistrz

"Chodź tu bliżej, do światła"

10.12.2010
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Andy Andrews jest autorem powieści i poradników oraz pisarzem cenionym w całej Ameryce. Jego najgłośniejsza książka „Siedem darów” („Seven Decisions that Determine Personal Sucess”) została okrzyknięta bestsellerem przez „New York Timesa”, „The Wall Street Journal”, „USA Today” i Amazon.com. Sam autor jest również, jak podaje notka o autorze na okł... {} Recenzja książki Mistrz

nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}