Recenzje książki "Moc amuletu"

Dodaj swoją recenzję

Świetny comfort read

26.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pierwsza myśl, jaka przyszła mi po przeczytaniu pierwszego tomu Midnight Chronicles “takie comfort read”. Świetna książka, aby zrelaksować się, odpocząć. Spędzić kilka chwil w miłym towarzystwie. “449 zbiegłych dusz. 449 dni, żeby posłać je z powrotem do krainy umarłych” Łowczyni duchów, Roxy, wpakowała się w nie lada tarapaty, nieświadomie wypus... {} Recenzja książki Moc amuletu

449 dni i 449 dusz

4.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy macie jakąś serię lub książkę, którą uwielbiacie, to szukacie innych pozycji z podobnymi motywami? Czy może uważacie je za świętość i wszystkie zbliżone pomysły traktujecie jako coś niewybaczalnego? Ja chyba jestem gdzieś pomiędzy. A dlaczego pytam? A no dlatego, że wokół „Mocy amuletu” pojawiło się sporo emocji właśnie z tego powodu. Jednak ... {} Recenzja książki Moc amuletu

Moc Amuletu

16.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jeden dzień. Jedno zadanie. Tak od dłuższego już czasu wygląda codzienność Roxy. Czy niewiedzą można tłumaczyć jej aktualną sytuację? Nawet jeśli tak, Strażnik Bramy Piekła jest innego zdania. Za każdy błąd trzeba zapłacić, mimo iż nie miałeś pojęcia jakie konsekwencje pociąga za sobą twój czyn. Gdzie zaczyna się i kończy zaufanie? Roxy stoi... {} Recenzja książki Moc amuletu

Midnight Chronicles

31.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Moc amuletu. Midnight Chronicles” Bianci Iosivoni i Laury Kneidl to dobra młodzieżowa fantastyka. Zainteresowałam się nią, ponieważ gdzieś przeczytałam opinię, że przypomina trochę książkę Cassandry Clare “Miasto kości”, do tego dodajmy przepiękną, minimalistyczną okładkę i już wiedziałam, że jest to książka dla mnie. Muszę przyznać, że od pierws... {} Recenzja książki Moc amuletu

Moc amuletu

23.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Twórczość Laury Kneidl oraz twórczość Bianki Iosivoni absolutnie nie są mi obce. Miałam już przyjemność przeczytać kilka powieści z ich dorobków i muszę przyznać, że jest to coś, co całkowicie mi odpowiada. Dlatego też, gdy dowiedziałam się, iż wychodzi ich wspólna książka - trochę oszalałam. Nie mogłam doczekać się momentu, gdy będę mogła ją pozn... {} Recenzja książki Moc amuletu

Dobrze zapowiadająca się seria

28.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio chwyciłam w moje ręce książkę duetu Iosivoni i Kneidl, mianowicie pierwszy tom Midnight Chronicles, "Moc amuletu" . Dawno nie czytałam fantastyki, więc z chęcią się za nią zabrałam. A gdyby duchy, wampiry i inne istoty nadprzyrodzone istniały naprawdę? Kto by nas przed nimi bronił? Oczywiście hunterzy o różnej specjalizacji. Są tacy, któ... {} Recenzja książki Moc amuletu

Moc amuletu

25.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Roxy jest łowczynią duchów, a przed sobą ma praktycznie niewykonalne zadania. Ma tylko 449 dni na złapanie takiej samej ilości dusz, które sama przez przypadek wypuściła do świata żywych, inaczej jej życie się zakończy. Chociaż ma marne szanse na wykonanie misji, robi wszystko, aby się udało. Pragnie żyć, aby odnaleźć Nialla, swojego zaginionego b... {} Recenzja książki Moc amuletu

Historia nie z tego świata

20.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

A to niespodzianka. Okładka tej książki atakowała mnie na każdym rogu, zwłaszcza kiedy algorytmy wyczuły, że mnie zainteresowała, to widywałam reklamy tego tytułu na każdej odwiedzanej stronie. No i muszę przyznać, z reguły nie ulegam takim rzetelnym promocjom, ale tutaj okładka totalnie mnie kupiła, więc jak tylko zobaczyłam ją w nowościach na L... {} Recenzja książki Moc amuletu

@sanaecozy@sanaecozy {}× 1
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe