Recenzje książki "Mroczne wyznania"

Dodaj swoją recenzję

Rzadko kiedy daję 10/10

27.10.2022

Sprawdzałam kilkukrotnie na regałach, czy miałam wcześniej styczność z twórczością Lisy Unger i okazuje się, że to mój kolejny pierwszy raz w tym roku ,co jest o tyle dziwne, że to autorka wielu bestsellerów kryminalnych, a czasami myślę, że kryminalnie to niewiele może mnie zaskoczyć. Zresztą byłam niemalże pewna, że już się znamy. Czasami przeci... Recenzja książki Mroczne wyznania

Uważaj komu ufasz

22.10.2022

"Czasem wydawało się jej, że ludzie już nie patrzą, nie widzą. Nie spoglądają na zewnątrz, gapią się jedynie w dół, na smartfony w ręku. Albo w głąb, zahipnotyzowani filmem z przeszłości i przyszłości, lękami i pragnieniami wyświetlanymi bez końca na ekranach umysłów." Dwie kobiety, wracające po pracy do domu prowadzą pozornie niewinną gadkę-szma... Recenzja książki Mroczne wyznania

Mroczne wyznania

16.10.2022

Lisa Ugner jest znaną i wielokrotnie nagradzaną autorką bestsellerów „New York Timesa”. Tworzy historie, w których napięcie wyczuwalne jest niemal od pierwszych stron. „Mroczne wyznania” to kolejna już książka autorki wydana w Polsce. Netflix ma w planach nakręcić serial na podstawie powieści. Czy faktycznie „Mroczne wyznania” zasługują na miano b... Recenzja książki Mroczne wyznania

Mroczne wyznania

16.10.2022

Nieszczęścia chodzą parami, a niekiedy zaś tabunami. Jedno złe doświadczenie przyciąga drugie i brak nam czasami siły aby przerwać ten krąg, co powoduje że głębiej i głębiej pogrążamy się w rozpaczy a sytuacja w której tkwimy wydaj nam się bez wyjścia. Jedno wydarzenie pociąga za sobą kolejne a nasze życie zaczyna chwiać się w posadach. Wtedy obec... Recenzja książki Mroczne wyznania

@nika.mail@nika.mail × 9

Mroczne wyznania.

14.10.2022

" Mroczne wyznania "Lisy Unger, to w ostatnim czasie bardzo modny tytuł. Nie zwróciłabym na niego uwagi, żeby nie fakt, że duża część moich znajomych polecała tę powieść. Autorka, raczej, mało znana w Polsce i pomimo ogromnego dorobku literackiego, dopiero od niedawna jej książki pojawiły się na pułkach w naszych księgarniach i bibliotekach. Typow... Recenzja książki Mroczne wyznania

@Malwi@Malwi × 21

Przereklamowana

12.10.2022

Mroczne wyznania - Lisa Unger Selena Murphy pracująca żona i matka. Kilka dni temu odkryła romans swojego męża z niania. Dzięki kamerze zamontowanej w domu dowiedziała się o tym, że mąż ją zdradza.. i to nie pierwszy raz. Teraz wraca pociągiem do domu i zastanawia się co ma z tym wszystkim zrobić.... Dosiada się koło młodej kobiety. Wkrótce z gł... Recenzja książki Mroczne wyznania

zemsta po latach

10.10.2022

Nastrój tej książki idealnie wpasowuje się w coraz bardziej otaczającą nas jesienną pogodę. Jest mrocznie, intrygująco, pachnie tajemnicą. Świetnie jest zaszyć się w bezpiecznym miejscu i rozgryzać psychologię poczynań bohaterów, wiedząc, że nam akurat nic nie grozi. No, chyba że jak główna bohaterka – Selena Murphy, zbyt pochopnie zwierzymy się z... Recenzja książki Mroczne wyznania

@daka_portal@daka_portal × 10

Świat jest pełen takich drobnych ironii, prawda ?

9.10.2022

Myślałyśmy,że to będzie prosta historia kryminalna o zemście, jednak książka "Mroczne wyzwania" dała nam nieźle popalić, myląc nas na każdym kroku. Witajcie, zapraszamy was dzisiaj na recenzje prawdziwego rollercoastera, kryminału, który totalnie nas zaskoczył. Łapcie swoje bilety i wejdźcie do wagonu "Mrocznych wyzwań" od Lisy Unger oraz Wydawni... Recenzja książki Mroczne wyznania

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl