Recenzje książki "Nie pozwól mu odejść"

Dodaj swoją recenzję

Kruche życie i miłość

5.12.2019

Po sięgnięcie po ten tytuł skusiło mnie porównanie autora do twórczości Nicholasa Sparksa, którego jestem zdecydowaną fanką. Lena to kobieta z bogatym bagażem doświadczeń i dwójką dzieci, ale po rozwodzie. Wraz z siostrą i jej rodziną wyrusza na wakacje, aby mieć możliwość oderwać się od codzienności. Wykorzystuje ku temu okazję, że dzieciaki poj... Recenzja książki Nie pozwól mu odejść

Wulkan emocji

29.11.2019

Zazwyczaj nie sięgam po romanse. Uważam, że są schematyczne i szkoda mi na nie czasu. W przypadku tej książki było trochę inaczej. Nadal nie przekonała mnie ona do polubienia tego gatunku, ale mogę powiedzieć, że na pewno nie jest to romans znacząco się różniący od większości książek tego gatunku. Poznajemy Lenę, która by otrząsnąć się po nieuda... Recenzja książki Nie pozwól mu odejść

Recenzja

5.11.2019

Na początku mojej recenzji wspomnę, że nie lubię wszelkiego rodzaju porównań zagranicznych artystów z polskimi twórcami. Mam ty na myśli m.in. polska Jennifer Lopez, polski Chris Carter itp. Wiem z czym wiąże się takie zestawianie - typowy marketing bądź mała podpowiedź która naprowadzi odbiorę na właściwy tor. Wspomniałam o tym nie bez powodu, po... Recenzja książki Nie pozwól mu odejść

Nie pozwól mu odejść

4.11.2019

Wakacje sprzyjają nowym znajomością, czujemy się wtedy wolni i chcemy wykorzystać urlop maksymalnie, niestety czasami wakacyjna miłość kończy się zaraz po powrocie do domu. Lena pomimo tego że jest po rozwodzie już pięć lat nie ma żadnego mężczyzny, jej dzieci są już duże ale nadal całą swoją miłość przelewa na nie, kiedy jej siostra namawia ją na... Recenzja książki Nie pozwól mu odejść

Nie porwała mnie

20.10.2019

Miałam bardzo duże oczekiwania co do tej książko, bo była polecana przez wiele osób. Dla mnie od początku coś tu jest nie tak. Para się spotyka i nagle dowiadujemy się, że oboje wpadli sobie w oko. Wszystko dla nich jest nowe, przy sobie wychodzą ze strefy własnego komfortu. Notorycznie się zawstydzają. Dialogi, które powinny być z werwą i nutką p... Recenzja książki Nie pozwól mu odejść

Romansik

20.10.2019

Czasami lubię sięgnąć po książkę, która wzbudzi we mnie tysiące emocji. Wzruszy, rozbawi, zasmuci, a potem pocieszy. Taka powieści idealnie komponuje się z jesienną aurą. Właśnie dlatego, gdy zobaczyłam, że zdanie wydawnictwa „Nie pozwól mu odejść” to tytuł na miarę Nicholasa Sparksa, koniecznie musiałam się z nim zapoznać. Kobieta po przejściac... Recenzja książki Nie pozwól mu odejść

Nie pozwól mu odejść

20.10.2019

Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi. Książka ta to doskonały dowód na to, że mimo swojej przeszłości, można patrzeć na przyszłość pełną miłością. Nigdy nie jest za późno, aby coś się wydarzyło. Nie jest za późno aby pogodzić się z wewnętrznym bólem. Ograniczenia są tylko w naszej głowie. W świecie Tomasza Kieresa wszystko jest możliwe. Jeśli tylk... Recenzja książki Nie pozwól mu odejść

Prawdziwa

13.10.2019

Moje pierwsze spotkanie z Tomaszem Kieresem mogę uznać za udane. Autor okrzyknięty polskim Nicholasem Sparksem, przynajmniej według mnie, posiada dużo większą wrażliwość. Wrażliwość, o którą nie podejrzewałabym mężczyzny. Sama nie jestem typem romantyczki, ciężko mnie wzruszyć, ale książki w tym gatunku lubię. W szczególności gdy mnie czymś zaskak... Recenzja książki Nie pozwól mu odejść

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl