Recenzje książki "Nie ta kobieta"

Dodaj swoją recenzję

Nie ta kobieta♥️♥️

13.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Nie ta kobieta ♥️ Autorki Agnieszki Kowalskiej- Bojar ♥️ Konrad młody mężczyzna, który przez sytuacje, jakie wydarzyły się w jego życiu, zaciągnął się do wojska. Po trzech latach służby w Legii Cudzoziemskiej wraca do kraju, ale nie jest już tym mizernym, chudym chłopakiem co kiedyś. Okrucieństwa, które sa... {} Recenzja książki Nie ta kobieta

Wystarczyło spojrzenie w oczy ;)

7.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie ta kobieta" to trzeci tom serii "Seksowni dranie" autorki Agnieszka Kowalska-Bojar Poznamy tu historię Konrada brata Lidki z drugiej części ,,nie ta chwila'' Który po zdradzie narzeczonej, jej przykrych słowach ucieka w życie wojskowe. Konrad wraca do kraju po trzech latach służby w Legii Cudzoziemskiej. Lecz nie jest już tym samym człowiekie... {} Recenzja książki Nie ta kobieta

Mega świetna ksiażka

26.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wolicie książki spokojne i łagodne czy też takie, które czytacie z wypiekami oraz wywołujące tak silne emocje, że ciężko je opanować. Powieści autorki właśnie takie są. Pisane z pasją, dopracowane w każdym szczególe i robiące na czytelniku takie wrażenie, że chodzi się jeszcze przez kilka dni, bijąc z myślami oraz analizując zaczytaną treść. Trz... {} Recenzja książki Nie ta kobieta

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 1

Seksowni dranie III

30.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejna książka z mojego stosu hańby. Czekałam na możliwość zakupu, a gdy już była u mnie, stała na półce i się kurzyła. Teraz, gdy zrobiło się głośno wokół powieści autorki, gdy zbiera za nie laury od czytelników, postanowiłam sama sprawdzić. Jest to trzecia część serii "Seksowni dranie". Pierwsza, swoją brutalnością, sadystycznym bohaterem i sz... {} Recenzja książki Nie ta kobieta

@Logana@Logana {}× 13

Nie ta kobieta

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyszła pora u mnie na recenzję trzeciej części serii "Seksowni dranie" autorstwa Agnieszki Kowalskiej Bojar znanej z Motyle w nosie. Cóż mogę powiedzieć? Z każdą książką autorka coraz wyżej podnosi sobie samej poprzeczkę co rusz kreując jeszcze "lepszych" "gorszych" bohaterów. Im gorszy cham, psychopata i zbir tym lepiej się zapowiada cała histo... {} Recenzja książki Nie ta kobieta

"Nie ta kobieta"

30.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejny raz Pani Agnieszka daje nam niesamowitą, emocjonalną petardę! Książkę czyta się bardzo szybko z wypiekami na twarzy, nerwowym napięciem, a wrażenia pozostają trwały ślad… „Bo walczyć można tylko o to, co istnieje. Nigdy o to, czego już nie ma”. Poznajemy Konrada, chwilami wydaje się, że facet ma nierówno pod sufitem. Stopniowo odsł... {} Recenzja książki Nie ta kobieta

Nie ta kobieta

27.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„NIE TA KOBIETA” Agnieszka Kowalska-Bojar MOTYLE W NOSIE To już jest trzeci tom niesamowitej serii „Seksowni dranie”. Agnieszka Kowalska-Bojar potrafi w idealny sposób przedstawić prawdziwych drani. Zanim zaczęłam czytać „Nie tą kobietę” byłam ciekawa czy Konrad – główny bohater tej części przypadnie mi do gustu. Dowiedziałam się, że zdania są p... {} Recenzja książki Nie ta kobieta

Najlepsza seria jaką czytałam!

8.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mieliście kiedyś kaca książkowego po przeczytaniu naprawdę bardzo dobrej książki? Bo po złych też się zdarza, ale mnie chodzi właśnie o książkę, po której skończeniu czuliście jakby „pustkę”? Jak tak, to po jakiej? Przy recenzji książki „Nie ta chwila” wspomniałam, że przy „Nie tej kobiecie” temperatura sięgnęła zenitu…. I tak właśnie było. Histo... {} Recenzja książki Nie ta kobieta

@justus228@justus228 {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl